True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Beurs.TV

5 Uur Live - Alle afleveringen

5 Uur Live

5 Uur Live: Topstory: Deurwaarders

Met in deze uitzending: -Boris Titulaer vertelt over zijn nieuwe album, 'Neon'. -Bram van der Jagt is een van de deurwaarders uit 'De Deurwaarders: Betalen Of Leeghalen' en vertelt over zijn beroep. -Alice Zegerius en Michael Overdiek praten over hun deelname aan het programma 'Steenrijk, Straatarm'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Sytske strijdt voor een insulinepomp

Met in deze uitzending: -Annemarie van Gaal praat over het winnen van The Strong Woman Award. -Winston Gerschtanowitz vertelt over zijn programma 'The Wall'. -Sytske Oosthoek deelt haar ervaringen met diabetes.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: "Vrouwen met grote borsten, zijn slimmer!"

Met in deze uitzending: -Radio-dj Wietze de Jager is te gast. Hij is tegenwoordig te zien als tv-presentator van 'Lachen Om Home Video's' en 'Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel'. -Susan Smit bespreekt haar boeken top 3. -Dragan Bakema speelt in het theaterspektakel '200 jaar Maatschappij van Weldadigheid'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Kim-Lian van der Meij opent de Verzamelkoorts Parade in het Spoorwegmuseum

Met in deze uitzending: -Tina Nijkamp bespreekt het laatste royaltynieuws. -Fotografe Cigdem Yuksel werkt samen met Adelheid Roosen aan het project 'Alzheimer fluisteren'. -Kim-Lian van der Meij blikt terug op haar tv-programma 'Verzamelkoorts'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Bijzondere verzameling

Met in deze uitzending: -De VPRO-programmamaker en -columnist Nicolaas Veul vraagt zich in zijn programma 'Nicolaas op oorlogspad' af wat de oorlog anno 2018 betekend. -Robin van Wechem, journalist, schrijver en consultant heeft een nieuw boek geschreven: 'Het antirimpelcomplex: De achterkant van de cosmetica-industrie'. -Ian van der Putten, presentator en verslaggever bij OUTtv, gaat naar Portugal om verslag te doen van het Songfestival en praat over zijn favorieten.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Theo maakt de reis van zijn leven

Met in deze uitzending: -Johnny de Mol vertelt over zijn programma 'De Reis Van Je Leven'. -Darter Jelle Klaasen blikt vooruit op de Premiere League Darts in Ahoy. -Diëtiste Kim Brouwers over de nieuwe campagne van het Diabetes Fonds.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Irish Fish Cakes

Met in deze uitzending: -Leon Verdonschot volgde voor zijn nieuwe documentaire vier schoonmakers in hun strijd voor een nieuw cao. -Het Fonds Verstandelijk Gehandicapten en het Revalidatiefonds gaan samen door onder de naam HandicapNL.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Roos Schlikker is een groot wielerfan

Met in deze uitzending: -Roos Schlikker bespreekt het nieuws van de afgelopen week en blikt vooruit op de Amstel Gold Race. -Herman Kisjes begeleidt en coacht mensen die last ondervinden van een gewoonte of verslaving en heeft zich verdiept in WhatsApp-groepen. Blogster Lisette de Bruijn houdt zich hier ook mee bezig.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Harder met groene peper

Met in deze uitzending: -Giedo van der Garde over de autosport, zijn deelname aan het WK langeafstandsraces en het huidige Formule 1-seizoen. -Stefanie van der Meijden, Jo-Ann van den Herik en Isadee Jansen staan in de finale van 'Curvy Supermodel'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Poepdokter Nienke geeft poepadvies!

Met in deze uitzending: -Wetenschapsjournalist Diederik Jekel praat over zijn programma 'Focus' waarin hij de kijker meeneemt in de wetenschappelijke wereld. -De Britse contrabassist Dominic Seldis is ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur en vertelt alles over de campagne PAK AAN.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Ferry's eerste college

Met in deze uitzending: -Ferry Doedens komt praten over zijn carrière en vertelt in welke musical hij gaat spelen. -Journalist Johan Eikelboom interviewt suïcidale en terminaal zieke jongeren voor een tv-programma van de EO.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Stoof van worst & tuinboon

Met in deze uitzending: -Jan de Hoop is te gast. Hij is al bijna dertig jaar het gezicht van 'RTL Ontbijtnieuws'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Spicy feta brûlée

Met in deze uitzending: -Martijn Krabbé vertelt over zijn indrukwekkende reis voor het programma 'Bestemming'. -Susan Smit met haar Boeken Top 3. -Gezinscoach en mediator Gideon de Haan en relatietherapeut Saskia Engels over samengestelde gezinnen.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Carly was ontslagen bij de Luizenmoeder

Met in deze uitzending: -Carly Wijs vertelt over haar rol in de serie 'Suspects'. -Claudine Dietz is klinisch psycholoog en vertelt over de NVA Autismeweek.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hannelores Sterrenstof: Simone Weimans

Met in deze uitzending: -Presentatrice Simone Weimans vertelt over de tv-uitzending van de herdenkingsbijeenkomst ter nagedachtenis van Martin Luther King, die vijftig jaar geleden werd vermoord. -Journalist Fidan Ekiz bezocht voor WarChild onderwijsprojecten aan vluchtelingenkinderen in Libanon.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hannelores Sterrenstof: Ellen Pieters en Kees Prins

Met in deze uitzending: -Acteur Kees Prins en actrice Ellen Pieters gaan samenwerken. Wat, hoe en wanneer verklappen ze vandaag! -Peter van Uhm was Commandant der Strijdkrachten en staat momenteel in de Nederlandse theaters met 'Levenslessen'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Afl. 66

Met in deze uitzending: -Nasrdin Dchar is een van de hoofdrolspelers in de serie 'De 12 Van Oldenheim'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: 80-jarige achter de DJ booth

Met in deze uitzending: -Wijnkenner Harold Hamersma en schrijver Ronald Giphart praten over de trip die ze maakten naar Zuid-Afrika voor het programma 'De Wit, Rosé & Roodtrip'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Een spiegelei, maar dan anders van Joke Boon

Met in deze uitzending: -Eva Koreman praat over de dalende luistercijfers van 3FM en vertelt over haar carrièreplannen. -Ineke Bomhof vertelt over 'Odisha's 100', een netwerk van Nederlandse topvrouwen die zich inzetten voor vrouwelijke leiders in India.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Tahoe-wortelbeignets met oosterse dip

Met in deze uitzending: -Xander de Buinsonjé doet voor de zesde keer mee aan 'Holland Zingt Hazes' en vertelt hierover. -Botox en fillers zijn populairder zijn dan ooit. Demi van Beijnen ondergaat behandelingen en vlogt hierover. -Dokter Farid Kazem heeft zich gespecialiseerd in plastische chirurgie en staat in binnen- en buitenland hoog aangeschreven.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Bert vertelt over zijn rol in The Passion

Met in deze uitzending: -Bert van Leeuwen komt praten over zijn rol in 'The Passion'. -Roelof Hemmen zet zich in voor de Maag Lever Darm Stichting.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Peter heeft auditie gedaan voor een musical!

Met in deze uitzending: -Peter van der Vorst over zijn programma 'Married At First Sight'. -Koos Neuvel en Caroline de Pater schreven het boek ''t Is Hier Een Gekkenhuis - De Ommezwaai In De Geestelijke Gezondheidszorg'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hoe haal je die hoge noot tijdens het zingen in de badkamer wel?

Met in deze uitzending: -Marieke Elsinga praat over haar deelname aan 'It Takes Two'. -Femke Hilderink van het Wereld Natuur Fonds geeft uitleg over 'Earth Hour'. -De broers Erik en Luuk Ex vertellen over hun project; ze bezoeken scholen van Finland tot Singapore.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Citrus chicken pangsit

Met in deze uitzending: -Rapper Diggy Dex vertelt over zijn nieuwe album, 'Golven', en de bijbehorende, gelijknamige theatershow. -Susan Smit geeft boekentips. -Elsbeth Reitzema, consulent van het Rutgers Kenniscentrum, over de 'Week van de Lentekriebels'.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hoe krijgen we schonere lucht in de steden?

Met in deze uitzending: -Politiek verslaggeefster Floor Bremer en journalist Marc Chavannes met het laatste nieuws over de gemeenteraadsverkiezingen. -Dichter en schrijver Bart Chabot draagt op deze verkiezingsdag en tevens Wereld Poëziedag politieke gedichten voor.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Biefstuk a la pasteur

Met in deze uitzending: -Politiewoordvoerster Ellie Lust vertelt over haar tv-programma 'Ellie Op Patrouille'. -Albert Verlinde heeft musicalnieuws. -Consumentenpsycholoog Patrick Wessels over welke aankopen een mens gelukkig maken.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: De duurste bonbon ter wereld

Met in deze uitzending: -Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren is te gast in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. -Iris van Deinse, persvoorlichter en woordvoerder van het Rode Kruis, over de hulp op Sint-Maarten.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Mascarponesoftijs met granaatappelmelasse

Met in deze uitzending: -Thema-uitzending over het mannelijk geslachtsdeel. Jan Heemskerk, Eddy Zoëy, Charly Luske en cabaretier Johan Goossens zijn te gast. -Mannendokter Plas geeft advies. -Seksuoloog Erik van Beek bespreekt de mannelijke guilty pleasures.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Hannelores Sterrenstof: Lilian Marijnissen

Met in deze uitzending: -Lilian Marijnissen vertelt hoe zijn de SP weer groot wil maken. -Prof. dr. Bernard Uitdehaag, Dorinda Roos en Susanne Vorstman over Project Y van het MS Centrum Amsterdam en Stichting MS Research.

Deze uitzending bekijken

5 Uur Live

5 Uur Live: Neonatoloog Sinno Simons en moeder Ilona over pijnbestrijding bij te vroeg geboren kinde

Met in deze uitzending: -Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge geeft zijn visie op de gemeenteraadsverkiezingen. En hoe heeft het ministerschap zijn leven veranderd en heeft hij verder nog ambities? -Kinderarts Sinno Simons start in samenwerking met het Emma en Wilhelmina Kinderziekenhuis een onderzoek naar pijn en stress bij te vroeg geboren kinderen. Ilona Jochems is moeder van een te vroeg geboren tweeling. Sinno en Ilona praten over de gevolgen voor het kind en de ouders.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.