True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  
Beurs.TV

28-11-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Pauw

Pauw

Latenight talkshow met Jeroen Pauw, live vanuit Amsterdam.

Deze uitzending bekijken

Rundfunk

Rundfunk: Knallhart

Tim en Erik spelen het legendarische voetbaltoernooi tegen het team van Hulst, maar de teamverdeling is door Heydrich niet helemaal eerlijk gedaan. Er is maar één iemand die jongens kan helpen.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

Van Liempt, Één Op Één

Van Liempt, Één Op Één: Afl. 13

Paul van Liempt in gesprek met Amsterdam Medisch Centrum-topman Marcel Levi. Hij vertrekt eind dit jaar bij het AMC en gaat leiding geven aan de University College London Hospital.

Deze uitzending bekijken

Schuldig

Schuldig: Dichte deuren

Als de bel gaat in de Vogelbuurt van Amsterdam-Noord weet je maar nooit of het deurwaarder Ed is. Maar het kan ook Satcha zijn, de hulpverlener van Doras. Ed vindt het eigenlijk wel prima om de brief door de bus te gooien, want als mensen open doen zijn ze meestal boos. Op hem. Wie wil er altijd de boodschapper van het slechte nieuws zijn?

Deze uitzending bekijken

De Braboneger verkaast?!

De Braboneger verkaast?!

De jongens ervaren hoe het is om als plattelandsjongen te stappen tijdens een schuurfeest, Steven leert zeilen, alle remmen gaan los tijdens een lesje linedancen en ze gaan langs bij een heuse chihuahua bingo.

Deze uitzending bekijken

Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje: De pitchclip van Kim: "Artistiek en mysterieus"

De fotokunsten van de bekende Nederlanders worden opnieuw op de proef gesteld. Deze week moeten ze zichzelf vastleggen: ze maken een creatieve selfie in de stad Utrecht. Ook reizen ze samen met Tijl Beckand af naar Ibiza om niemand minder dan Armin van Buuren te fotograferen tijdens zijn dj-set.

Deze uitzending bekijken

Mr. Frank Visser doet Uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak Mr. Frank Visser doet uitspraak

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Viktor Brand doen er alles aan om conflicten op te lossen. Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna mr. Visser tot een rechtvaardig oordeel komt.

Deze uitzending bekijken

Bright TV

Bright TV: Afl. 13

Met vanavond: -Merijn verwondert zich bij ASML. -In de Uitpakparty staat de Homey centraal. -Beveilig jezelf in vijf clicks. -Miriam bezoekt bekende nerds Tim en Tom Coronel. -Fitgirl Puck test een slimme sportbril.

Deze uitzending bekijken

De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven: Johnny zingt ontroerend lied voor Jette

Met Jette en haar vriendinnen Marieke, Viola en Adeline strijkt Johnny neer in het bijzondere Utah, Amerika. De 36-jarige Jette kreeg drie jaar geleden te horen dat ze uitgezaaide borstkanker heeft en dat er niets meer aan te doen is. Haar wereld en dat van haar man Bas en zoontje Mac staat volledig op z'n kop. Een bucketlist en het schrijven van haar boek 'Als je dit leest ben ik er nog' helpen haar om te gaan met haar ziekte. Jette's bucketlist wordt steeds korter, maar een waanzinnige reis naar Amerika - met als thema 'Thelma & Louise' én samen met haar beste vriendinnen - is er nog steeds niet van gekomen.

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Malena vindt Marcus een slappe zak

Sam negeert het doktersadvies. Bill faket een aandoening om aandacht van Rover te krijgen. Linda krijgt grote verwijten te horen. Marcus wil Meerdijk verlaten. Kimberly is het daar totaal niet mee eens en zet Malena in om haar zin door te drijven.

Deze uitzending bekijken

Rad van Fortuin

Rad van Fortuin Rad van fortuin

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. André Hazes Jr. presenteert de show en hij wordt bijgestaan door zijn assistent Stephanie Tency.

Deze uitzending bekijken

Utopia

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Nerd, de tweeling

Merel en Roos zijn een eeneiige tweeling. Ze lijken sprekend op elkaar. Maar er is één groot verschil. Merel is ernstig ziek en Roos niet. Merel krijgt chemotherapie en haar haar begint uit te vallen. Ze wil haar ziekte geheim houden op school, omdat ze niet zielig gevonden wil worden. Maar Roos verspreekt zich tot grote woede van Merel.

Deze uitzending bekijken

Groen Licht

Groen Licht

Met: Steeds meer mensen brengen braaf hun plastic afval apart weg, zodat dat gerecycled kan worden. Hoera, zou je denken. Maar wat blijkt: machines zijn veel beter in het scheiden van afval. Nu je plastic maar weer gewoon bij het restafval gooien? * Presentator Nienke de la Rive Box eet graag vegetarisch met een goed glas wijn. Maar zit daar nou ook iets van een beest in? * Brecht zoekt uit hoe het is als je alles helemaal zelf doet en niks meer koopt in een winkel. Groenten uit eigen tuin ligt voor de hand, maar hoe zit dat met melk, of wasmiddel, of als je een stukje vlees wilt eten? * En de bloembollen kunnen nu nog de grond in, maar wist je dat dat eigenlijk nare gifbommetjes zijn?

Deze uitzending bekijken

Get The F*ck Out Of My House

Get The F*ck Out Of My House: Een nieuwe huisbaas of niet?

Vito wordt opnieuw als huisbaas gekozen. De tweede batch selfies wordt door Nicolette binnengebracht. Voor sommigen is het een emotioneel moment om met thuis geconfronteerd te worden. Tareks bed blijkt wederom nat te zijn, maar dit keer is het geen water.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Met: Rudolph en Karl kopen in 2004 een leeg stuk grond in één van De Negen Straatjes in hartje Amsterdam. Daar bouwen ze hun droomhuis. Dat bouwen tussen de rijksmonumenten gaat niet zonder slag of stoot en er moet zelfs een hijskraan aan te pas komen. Voor het bijzondere dak worden zelfs ambachtslieden uit Parijs gehaald. Aan de rand van een oude zandafgraving in het Limburgse deel van Molenhoek ligt het arboretum van Martijn en zijn vrouw Cisca. Ze leerden elkaar kennen toen Martijn haar tuin moest opknappen, maar niet alleen de bomen en bloemen bloeiden op, ook hun liefde. Inmiddels hebben ze een heus arboretum en is ook Ciska kruidenkunde gaan studeren. Regelmatig rijden ze extra kilometers om voor een bijzonder exemplaar.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Voor mensen die kanker hebben of hebben gehad zijn er te weinig goede mogelijkheden om te stoppen met roken of drinken. Dat vindt het Het Trimbos instituut. Het instituut komt daarom met een speciale online training die patiënten moet helpen om van hun slechte gewoonte af te komen. Het gebruik van mobiele telefoons in de auto blijft een groot probleem. Want ondanks dat het verboden is om je telefoon in het verkeer vast te houden, vallen er jaarlijks nog steeds 600 doden door het gebruik ervan.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Vroege Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Met: Jacques Monasch begint politieke partij 'Nieuwe Wegen'. Nieuwe Wegen, zo heet de politieke partij die voormalig PvdA-Kamerlid Jacques Monasch vandaag presenteert. Hij doet op 15 maart 2017 mee aan de verkiezingen. 'Het is tijd voor een doorbraak in de Nederlandse politiek.' * Verwarring in België over zaligverklaarde monnik. Al ruim een jaar is de katholieke kloostergemeenschap van Brugge in verwarring. Ze blijken al ruim 400 jaar de verkeerde, zaligverklaarde monnik te aanbidden. Toen vorig jaar de kist van de middeleeuwse kloosterling geopend werd voor onderzoek bleek daarin het skelet van iemand anders te liggen. * Team Trump: wie komt op welke post? Een overzicht. Het geruchtencircuit in Washington D.C. draait op volle toeren. Wie benoemt Donald Trump op de belangrijke posten in zijn kabinet? * 'Verbod op het gebruik van smartphone tijdens rijden'. Minister Melanie Schultz van Haegen van Infrastructuur overweegt om een verbod in te voeren op het gebruik van een mobiele telefoon achter het stuur. Veel verkeersongelukken worden veroorzaakt doordat bestuurders afgeleid raken omdat zij op hun telefoon kijken.

Deze uitzending bekijken

Uit Eigen Keuken

Uit Eigen Keuken: Stoofpot met speculaas

Kort kookprogramma dat de kijkers inspireert met de lekkerste gerechten.

Deze uitzending bekijken

Beschuldigd

Beschuldigd

Beschuldigd is een scripted realityserie. Elke aflevering wordt er plotseling iemand binnen een gezin beschuldigd van een misdrijf. Van kleine tot zware delicten. Hoe gaan de verschillende gezinnen hier mee om? In deze aflevering leidt het gezin Staansma een heel normaal leven, totdat ze van de één op de andere dag vreemde situaties meemaken; er wordt ingebroken, een onbekende man brengt een bezoekje aan het schoolplein van dochter Suzie en hun straat hangt vol met foto's van hun familieportret. Wie doet dit? De ex van moeder Tessel of iemand anders?

Deze uitzending bekijken

Z Today

Z Today: Zimbabwe heeft nieuw geld

Nieuwsprogramma over de gebeurtenissen van vandaag, met duiding en achtergronden. Gepresenteerd door Peter van Zadelhoff of Roland Koopman en een team van wisselende co-hosts.

Deze uitzending bekijken

TopChef Tegen SterrenChef

TopChef Tegen SterrenChef: 'Dat is de spirit man!'

Kookwedstrijd waarin meester-chef Robert Kranenborg en topchef Julius Jaspers een brigade van acht kandidaten opleiden, om het vervolgens op te nemen tegen de brigade van een Nederlandse sterrenchef.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Levensgevaarlijke grasmatten

Met in deze uitzending: -Presentator en sportverslaggever Hans Kraay jr. is te gast. In het boek 'Kraay' geeft hij een kijkje in zijn leven. -De Meiden van Halal keren terug als de 'Mama's van Halal'. -Je hele leven omgooien en gaan leven van de ruilhandel? Fotograaf Maarten Mellemans deed het en vertelt er uitgebreid over.

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Alles op Swart

Alles op Swart #23: Strijdend Ajax wint in Heerenveen

Ajax won zondag de lastige uitwedstrijd tegen sc Heerenveen (0-1). Mister Ajax Sjaak Swart is blij dat de ploeg er stond in het Abe Lenstra Stadion. Wel mopperde hij een dag later nog over scheidsrechter Danny Makkelie én commentator Leo Driessen.

Deze uitzending bekijken

vtwonen doe-het-zelf

vtwonen doe-het-zelf: aflevering 2

In dit klusprogramma gaan stellen aan de slag in hun eigen huis, van klussen aan een dakterras tot het opnieuw inrichten van de kinderspeelhoek. Uiteraard steekt Marlayne zelf ook de handen uit de mouwen en helpt zij de koppels graag bij het klussen en opnieuw inrichten van hun huis. De kijkers kunnen zelf thuis ook aan de slag.

Deze uitzending bekijken

Verhalen uit de Schatkist

Verhalen uit de Schatkist: De reuzenvis

Als Jona in de zee wordt gegooid, slokt een reuzenvis hem op. Hap slik weg!

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Paul de Munnik - Dan denk ik aan jou

Met in deze uitzending: -Paul de Munnik vertelt over zijn theatertour 'Nieuw'. -Kim-Lian van der Meij heeft een Sinterklaasboek geschreven. -Leopold Witte is te zien in de film 'Waterboys'.

Deze uitzending bekijken

NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Zappelin Go

Zappelin Go: Joe en het partijtje

Hou jij ook van huppelen en springen? Doe dan mee met dit beweegprogramma voor peuters en kleuters. Beleef samen met Nienke de spannende en stoere avonturen van Joe.

Deze uitzending bekijken

Sint en co

Sint en co: De Verdwenen Sleutel

Slim en Pret willen terug naar Spanje als ze hun examen niet over mogen doen. Hoofdpiet stuurt Wolf weg uit het pietenhuis, maar krijgt daar snel spijt van. De sleutel van de pakjeskamer is spoorloos verdwenen!

Deze uitzending bekijken

Aap, poot, pies

Aap, poot, pies

Appie heeft een cape gemaakt van een gevonden dekentje en is vandaag Megaman. Met zijn super krachten redt hij spinnen en kleine koraalvisjes maar voor de grote Arapaima vis is hij zelf bang en hij blijkt niet de enige.

Deze uitzending bekijken

George & Paul

George & Paul

De twee vrienden George en Paul wonen in een wereld gemaakt van blokken. Ze zijn energiek en hebben een hoofd vol ideeën. De twee staan regelmatig voor problemen, maar vinden altijd een oplossing.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.