True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Beurs.TV

05-12-2016

Piets Weer

Piets Weerbericht

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht.

Deze uitzending bekijken

Duivelse Dilemma's

Duivelse Dilemma's: Het Gouden Huwelijk

Vandaag zal An haar Gouden Huwelijk vieren met haar man, die dement is en in een tehuis zit. Maar dan doet ze een ontdekking die alles op z’n kop zet.

Deze uitzending bekijken

Shownieuws

Shownieuws - Late Editie

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.

Deze uitzending bekijken

Rundfunk

Rundfunk: Schnurrbart

Het is het einde van het jaar en de eindexamenstunt komt eraan. Tim en Erik hebben grote plannen, maar dan gooit Eriks plotselinge volwassenheid roet in het eten. Barteljaap is nog steeds een koning.

Deze uitzending bekijken

Van Liempt, Één Op Één

Van Liempt, Één Op Één: Afl. 14

Paul van Liempt heeft een uitgebreid en exclusief interview uit met Nobelprijswinnaar Ben Feringa. Paul kreeg een uitgebreide rondleiding in het Groningse laboratorium van Feringa. De wetenschapper ontvangt op 10 december 2016 in Stockholm de Nobelprijs voor de scheikunde vanwege zijn baanbrekende werk aan de ontwikkeling van de eerste moleculaire motor.

Deze uitzending bekijken

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.

Deze uitzending bekijken

De Braboneger verkaast?!

De Braboneger verkaast?!

Steven peilt bij donkere en blanke mensen de stemming tijdens de Sinterklaasintocht, hij en zijn matties gaan paardrijden en hij vraagt de darters in een Haags dartcafé naar hun mening over de zwarte pieten-kwestie.

Deze uitzending bekijken

Het Perfecte Plaatje

Het Perfecte Plaatje: De pitchclip van Kim: "Rauwe zwart-wit foto"

De drie overgebleven bekende fotografen mogen bij intieme momenten aanwezig zijn. Ze lopen een ochtend mee op de kraamafdeling van een ziekenhuis om een emotionele fotoserie te maken. Ook proberen ze zichzelf de finale in te vechten met dé ultieme boksfoto. De vakkundige jury bepaalt wie de finalisten worden.

Deze uitzending bekijken

Mr. Frank Visser doet Uitspraak

Mr. Frank Visser doet Uitspraak Mr. Frank Visser doet uitspraak: 8. Stankoverlast

In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak lost Mr. Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten op voor de gewone man en vrouw in Nederland. Van winkeleigenaar tot ambtenaar en verkoper: mr. Visser en Viktor Brand doen er alles aan om conflicten op te lossen. Viktor brengt de kemphanen rond de tafel, waarna mr. Visser tot een rechtvaardig oordeel komt.

Deze uitzending bekijken

Bright TV

Bright TV: Afl. 14

Met in deze uitzending: -De eerste in Nederland: de Spectacles camerazonnebril van Snapchat! -Merijn gaat racen in een simulator met volledige bewegingsvrijheid. -Miriam checkt het nerdgehalte van tv-kok Pierre Wind. -Bram vlogt over de mislukte zelfrijdende bus in Wageningen.

Deze uitzending bekijken

De Reis Van Je Leven

De Reis Van Je Leven: Prachtige woorden van de vriendinnen van Merel

Merel, 47 jaar en moeder van twee kinderen, heeft een zeldzame vorm van longkanker. Sinds twee jaar weet ze dat ze ongeneeslijk ziek is. Met medicijnen proberen de artsen Merels leven te rekken, maar de medicijnen verliezen na verloop van tijd hun werking. Dan is het van levensbelang dat er weer een nieuw medicijn is ontwikkeld. Dat het zo maar afgelopen kan zijn, beseft Merel terdege. Daarom wil ze nog heel graag met haar beste vriendinnen Christa en Gieneke naar Sevilla, om samen met hen en Johnny een document te maken voor haar naasten.

Deze uitzending bekijken

Radar

Radar

Multimediale consumentenplatform dat misstanden signaleert en consumentenaangelegenheden onderzoekt in de breedste zin van het woord.

Deze uitzending bekijken

Beste vrienden

Beste vrienden: Jennifer Hoffman & Loek Peters vs Sanne Vogel & Noah Valentyn in Puglia

Gevierd actrice Jennifer Hoffman gaat de strijd aan samen met haar bierbuddy en badguy uit de serie Penoza Loek Peters tegen twee andere acteurs: Sanne Vogel en Noah Valentyn, bekend van onder meer Gooische Vrouwen, Het Schnitzelparadijs en Hartenstraat. Hun arena: het prachtige Puglia, de streek die de hele hak van de laars van Italië beslaat. In de eeuwenoude straten en op de piazza's van vermaarde plaatsjes als Polignano a Mare, Monopoli en Alberobello strijden de twee duo's om de eretitel Beste Vrienden. Zo moeten ze een koor vormen van zoveel mogelijk nietsvermoedende locals om samen met hen de wereldhit Volare te zingen. Ze gaan schat zoeken in de lommerrijke tuinen van de prachtige Villa Meo Evoli en ook hier is samenwerking weer cruciaal. In de Ultieme Test spelen de koppels een levensgroot Monopolyspel, natuurlijk in de gelijknamige stad. Het koppel dat Klaas na het vinden van een aantal geheimzinnige symbolen als eerste bij de finish weet te bereiken wint deze aflevering!

Deze uitzending bekijken

Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede Tijden, Slechte Tijden: Ludo krijgt bizar nieuws

Op een mysterieus Sinterklaasfeest krijgt Laura een grote levende surprise. Bill doet zijn best om Antons sympathie te winnen. Ludo krijgt een zware beschuldiging te horen. Olivier heeft geen boodschap aan Sams depressiviteit en maakt duidelijk wat hij voor haar voelt.

Deze uitzending bekijken

Rad van Fortuin

Rad van Fortuin Rad van fortuin

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. André Hazes Jr. presenteert de show en hij wordt bijgestaan door zijn assistent Stephanie Tency.

Deze uitzending bekijken

Met het Mes op Tafel

Met het Mes op Tafel

Kennis hebben, goed kunnen rekenen, slim kunnen spelen en een getalenteerd bluffer zijn: dat zijn de karaktereigenschappen waarover een kandidaat van Met het Mes op Tafel moet beschikken. Want wie weinig antwoorden goed heeft, kan altijd zijn tegenstanders weg proberen te bluffen. De winnaars van maandag, dinsdag, woensdag en donderdag strijden op vrijdag in de finale om een bonus.

Deze uitzending bekijken

Utopia

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

Deze uitzending bekijken

Brugklas

Brugklas: Het is uit, anorexia

Brechtje schaamt zich voor haar gewicht en wil afvallen. Op het internet komt ze al snel op een extreme pro-ana site en daar stuit ze in het forum op een klasgenote. Tenminste dat denkt ze. Ze vermoedt dat Amy anorexia heeft en wil haar daarop aanspreken. Maar hoe?

Deze uitzending bekijken

Groen Licht

Groen Licht

Met: Bijna al het papier wordt gerecycled, maar wc-papier, dat is nog even een dingetje. Maar er worden nieuwe manieren gevonden om ook dit eindeloos gerecyclede papier opnieuw te gebruiken; bijvoorbeeld voor wegdek. Brecht fietst in Friesland op het eerste fietspad dat daarvan gemaakt is. * Verder werpt Groen Licht een blik op het bord van acteur Bartho Braat, bekend van GTST. Hij zweert bij de groente uit eigen tuin en denkt dat hij daarmee hartstikke duurzaam bezig is. Maar is dat ook zo? * Milouska woont hartje Amsterdam en is daar hartstikke blij mee. Tot ze ziet hoe smerig de lucht bij haar in de buurt eigenlijk is. Toch valt de luchtkwaliteit binnen de gestelde Europese norm. Hoe kan dat? * En zit jij ook te zweten op het fraai inpakken van al die cadeaus? Je zou er ook mee kunnen stoppen, scheelt een berg papier.

Deze uitzending bekijken

Get The F*ck Out Of My House

Get The F*ck Out Of My House: Stuurt Sinterklaas twee deelnemers weg?

Wie wordt de nieuwe huisbaas? Omdat Omed en Irina evenveel stemmen hebben gekregen, komt er een herstemming. Oud-deelneemster en hulpsinterklaas Angelique komt langs om cadeautjes uit te delen. Daarbij wordt ze ondersteund door schoorsteenpieten Miranda R, Marcel, Lammy en Jessica.

Deze uitzending bekijken

SpangaS

SpangaS

Wieteke gaat Juliette helpen met haar schetenonderzoek. Ze verzamelt scheten van de leraren. Hoe doet ze dit? Shirley voert actie tegen de toets van Marie de Wind. Ramin krijgt een nuttig cadeautje.

Deze uitzending bekijken

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Met: Met de aankoop van kasteel Vorden is voor Karin de Rouw een meisjesdroom uitgekomen. Deze kasteelvrouwe bewoont samen met haar partner Jos Hoenen het kasteel dat in de 13e eeuw is gebouwd, maar waarvan de huidige vorm dateert uit de 16e eeuw. Van oorsprong een klein jachtkasteel met 25 kamers. Klaas en Wendy Vlaar hebben een bijzonder bedrijf met melkkoeien en bijzondere wagyurunderen. Over dit Japanse koeienras gaan veel indianenverhalen rond, maar in Benningbroek staan ze gewoon met hun pootjes op de Hollandse nuchtere klei. Of ze staan in de speciale stal - open, zodat ze zelf kunnen kiezen waar ze lopen. Klaas kan er geen genoeg van krijgen. Het is hard werken, maar een mooi stuk vlees met een goed verleden is waar hij het voor doet.

Deze uitzending bekijken

Hallo Nederland

Hallo Nederland

Steeds meer scholen kampen met een lerarentekort. Vorig jaar stonden er nog 8500 vacatures open, dit jaar zijn dat er bijna 12.000. De Nederlandse bossen zijn zo druk bezocht dat boswachters zich genoodzaakt zien om bezoekers op de regels te wijzen. Vooral amateurfotografen proberen steeds dichter bij de dieren te komen. Mensen die een initiatief bedenken om andere mensen te helpen. Wereldverbeteraars noemen wij ze. In deze uitzending ziet u een van deze wereldverbeteraars: de 80-jarige Bob van den Broek uit Kortenhoef.

Deze uitzending bekijken

EenVandaag

EenVandaag

Met: Nee bij Italiaans referendum: wat zijn de gevolgen? De Italiaanse premier Matteo Renzi treedt af, nadat de meerderheid van de bevolking in een referendum 'nee' zei tegen een ingrijpende grondwetswijziging die de regering voorstelde. Ongeveer zestig procent stemde tegen. * GeenPeil presenteert eigen partij. Het wordt drummen aan de rechterkant van het politieke spectrum: vandaag presenteert GeenPeil, een van de initiatiefnemers van het Oekraïne-referendum, een nieuwe partij. Naast Jan Roos (VNL) en Thierry Baudet (Forum voor Democratie) is GeenPeil de nieuwste speler op rechts. * Orthodontie uit aanvullende verzekering De Friesland. Zorgverzekeraar De Friesland heeft de orthodontievergoeding uit het populairste aanvullende pakket gegooid. Het zorgt voor onrust bij ouders van jonge kinderen en orthodontisten. * Afghaanse broers ontwerpen drones tegen landmijnen. Twee Afghaanse broers hebben een drone ontworpen waarmee ze landmijnen onschadelijk kunnen maken. Mahmud en Massoud Hassani vluchtten als kind naar Nederland.

Deze uitzending bekijken

Uit Eigen Keuken

Uit Eigen Keuken: Penne met gehaktballetjes

Kort kookprogramma dat de kijkers inspireert met de lekkerste gerechten.

Deze uitzending bekijken

Z Today

Z Today: Afl. 240

Met in deze uitzending: -Het is 5 december: Sinterklaas en pakjesavond. -Vijf vragen over Italië. -Gepersonaliseerd voedingsadvies en tech in Wageningen. -Japans nettenbedrijf gaat ruimtepuin opruimen. -De grote winnaar van 'Het Beursspel' en meer over de aankomende 'Bull or Bear'-avond.

Deze uitzending bekijken

TopChef Tegen SterrenChef

TopChef Tegen SterrenChef: Kalfszwezerik met geitenkaas en ijspegel

Kookwedstrijd waarin meester-chef Robert Kranenborg en topchef Julius Jaspers een brigade van acht kandidaten opleiden, om het vervolgens op te nemen tegen de brigade van een Nederlandse sterrenchef.

Deze uitzending bekijken

Alles op Swart

Alles op Swart #24: Kritisch ondanks wéér een zege van Ajax

Ajax dendert maar door in de Eredivisie, maar Sjaak Swart is niet te spreken over de manier waarop de ploeg zondag tegen FC Groningen speelde. Mister Ajax sprak ook over de aanstaande keepersstrijd en de concurrentie uit Rotterdam en Eindhoven.

Deze uitzending bekijken

RTL Live

RTL Live: Afl. 46

Met in deze uitzending: -Trijntje Oosterhuis is te gast. Ze gaat weer op tour én ze doet mee aan het Kerstfeest op de Dam! Ze vertelt daar alles over en natuurlijk zingt ze ook een stukje. -Het is Sinterklaasavond. Wat zijn nou de do's en don'ts als het gaat om cadeaus? -Daan Nieber komt langs. Hij vertelt over het programma 'Van A Naar B', de taxiwedstrijd van Nederland naar Rusland waarin hij het opneemt tegen Katja Schuurman.

Deze uitzending bekijken

Huizenjacht

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Deze uitzending bekijken

Apennoten

Apennoten: Naar de maan

Een groepje kinderen heeft op school het liedje 'Naar de maan' geleerd. Ze komen naar de studio waar ze samen met Pepijn praten over planeten, sterren en de maan en 't liedje zingen. Angelo de Rijke laat horen hoe een elektrische gitaar je kan laten denken dat je op de maan bent. Samen maken ze een prachtig klankspel.

Deze uitzending bekijken

MAX maakt mogelijk

MAX Maakt Mogelijk: Voedselbank Chisinau Moldavië

Het leven van Ingrid kenmerkt zich door veel ziek zijn. Ze kan niet meer werken en is aan huis gekluisterd. Dankzij stichting OOPOEH kwam daar verandering in. Sinds enige tijd past ze overdag op honden van mensen die aan het werk zijn. Om Ingrid een hart onder de riem te steken verrast Jan Slagter haar met een heerlijk diner op het strand van Kijkduin, klaargemaakt door topkok Pierre Wind. Buurtcentrum De Musketon in de Utrechtse wijk Lunetten draait grotendeels op vrijwilligers. Één van hen is de 83-jarige Mary. Mary is al 30 jaar actief voor het buurtcentrum, dat vooral als eetclub voor ouderen dient. Twee keer per week samen eten voor een klein bedrag. Jan Slagter gaat langs bij De Musketon en neemt iemand mee die de ouderen verrast als één van haar bekende Utrechtse alterego’s! De armoede onder ouderen in de hoofdstad van Moldavië, Chisinau, maakt de rijen voor de lokale gaarkeuken steeds langer. Tot vorig jaar konden ze 250 mensen te eten geven, maar door gebrek aan geld nu slechts aan 80 ouderen. In de rij staat ook iedere dag de 84-jarige Natalia, die haar hele leven hard heeft gewerkt in een leerfabriek. Desondanks moet ze hier al 13 jaar haar eten halen. Aan Jan Slagter laat ze zien hoe ze leeft en hoe ze iedere dag twee uur loopt om naar de voedselbank te gaan.

Deze uitzending bekijken

Koffietijd

Koffietijd: Speculaas gehaktballen met rösti

Met in deze uitzending: -Actrice Lies Visschedijk schuift aan om te praten over haar rol in 'Soof 2'. -Zanger Jayh komt langs in de villa voor een optreden.

Deze uitzending bekijken

Nederland in beweging

Nederland in Beweging!

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Deze uitzending bekijken

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk.

Deze uitzending bekijken

Zappelin Go

Zappelin Go: Joe en de piraten

Hou jij ook van huppelen en springen? Doe dan mee met dit beweegprogramma voor peuters en kleuters. Beleef samen met Nienke de spannende en stoere avonturen van Joe.

Deze uitzending bekijken

George & Paul

George & Paul: Maan

De twee vrienden George en Paul wonen in een wereld gemaakt van blokken. Ze zijn energiek en hebben een hoofd vol ideeën. De twee staan regelmatig voor problemen, maar vinden altijd een oplossing.

Deze uitzending bekijken

Andries

Andries: Petra de Nooy

Als kind maakte Petra de Nooy een kerksluiting mee en dat maakte diepe indruk op haar. Toch besloot ze theologie te gaan studeren om mogelijk predikant te worden.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.