True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

30-03-2023
Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Rutger Castricum bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: het nieuwe optrekje van Peter Gillis, het verrassende bezoek van Co Stompé en het tv-optreden van Aïcha Marghadi.



Het Roer Om
Het Roer Om

Sven en Clariena gooien het roer om naar hun geliefde stadje Wurzbach in het oosten van Duitsland. Ze huren hier een huis met een vakantiehuis, maar als blijkt dat de huurbaas geen investering wil doen om het vakantiehuis op te knappen worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen.



Lingo
Lingo

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



HLF8
HLF8

Code oranje in Rotterdam. Zal Koningsdag ooit nog hetzelfde zijn? Het gaat over beveiliging, beveiliging en nog eens beveiliging. Fietsen, schaatsen, Max Verstappen. Jumbo sponsort de hele sportwereld. Nu dreigen ze de geldkraan dicht te draaien. Valt er straks nog wat te juichen in onze huiskamers? Het boek van Maxime Meiland is uit en we blikken terug op het gesprek tussen BEAU en Aicha Marghadi.



50/50
50/50

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Beste vriendinnen en huisgenoten Nikita en Sara maken tegelijk kans op het vinden van hun grote liefde. Nikita kan Shahin, de donkerharige viking, wel opvreten. Maar dat is misschien een klein beetje too much. Maar haar bestie Sara heeft het pas echt zwaar. Want haar date Sander is niet zo van de complimentjes.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Weer een vrouwenmoord. Een 47-jarige vrouw is vanochtend doodgeschoten in een portiek, de schutter pleegt even verderop zelfmoord in een parkeergarage. En de persoonsgegevens van honderdduizenden Nederlanders liggen op straat na een datalek.