True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

26-09-2023
Chicago Fire
Chicago Fire

Tijdens het voltooien van een taak, die is toegewezen door het hoofdkantoor, merkt Boden een verrassend verband op. Gallo moet een van de teamleden redden, wanneer de brandweerkazerne naar een explosie in een gebouw wordt geroepen. Mouch laat een oude vete weer oplaaien.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 32 van Vandaag Inside uit seizoen 4 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 26 september, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



So Help Me Todd
So Help Me Todd

Margaret en Francey schakelen de hulp in van een populaire true crime-podcaster, Lea Luna, om een cliënt vrij te pleiten, die een levenslange gevangenisstraf uitzit. Todd vraagt datingadvies aan zijn zus en Susan, wanneer de vonken tussen hem en Lea overslaan.



Urk!
Urk!

Met frisse tegenzin laat Ap zich weer voor Teuns kluskarretje spannen. Jannie trekt het beste paard van stal. En Tony's testpanel is ingevlogen om zijn aanwinst te keuren.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Nog drie koks strijden tegen de beste van de beste, in een duel met Nick Holloway's Nu Nu-crew. De begaafde chef-kok van Aru en Sunda Restaurant, Khahn Nguyen, is de bedenker van deze stresstest, waarbij elk team een driegangenmenu moet namaken.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Yvonne laat Jos meteen even puzzelen. Vince slaat een aanbod van Melissa af. Maar hij wil wel graag iets anders dat van haar is.



50/50
50/50

Bekijk aflevering 22 van 50/50 uit seizoen 8 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 26 september, 18:26 uur bij SBS6. 50/50 is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 192 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2023 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 26 september, 17:43 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

Het werk raakt in een stroomversnelling als Stacy een blokicoon rekruteert om haar te helpen terwijl Adam weg is. Met de keukens en eetkamers in het verschiet, hebben de teams weer een drukke week voor de boeg.