True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Beurs.TV

Dr. Phil - Alle afleveringen

Dr. Phil

Dr. Phil: My ex wife believes she is going blind

Jonathans ex-vrouw, Jessica, heeft zichzelf ervan overtuigd dat ze blind wordt. Ze maakt continu foto's van haar ogen om te bewijzen dat ze achteruitgaan, heeft veel pijn en zit de hele dag in het donker. Daardoor verwaarloost Jessica hun jonge kinderen. Jonathan wil zijn ex laten inzien dat ze helemaal niet blind wordt. Volgens Jonathans moeder, Kathleen, is Jessica een verwend kreng en zit alles tussen haar oren. Kan dr. Phil dit gebroken gezin helpen?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My bipolar, manipulative daughter is now a runaway

Tasha vertelt dat haar dochter, Sierra, van jongs af aan een probleemkind is geweest. Naarmate ze ouder werd, namen de problemen flink toe. Nu, op 17-jarige leeftijd, is Sierra van huis weggelopen. Ze vertrok om een spirituele reis te maken, maar het valt haar steeds zwaarder door de toenemende eenzaamheid. Tasha geeft aan dat Sierra thuis niet langer welkom is, ook al houdt ze nog steeds zielsveel van haar dochter. Bij dr. Phil komen moeder en dochter elkaar onder ogen.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Glamour model speaks out: did she fake her kidnapping?

Het Britse glamourmodel Chloe Ayling beweert dat ze tijdens een fotoshoot ontvoerd werd door gemaskerde mannen. Ze zou zijn gedrogeerd en werd zes dagen vastgehouden. Er wordt sterk aan haar verhaal getwijfeld, omdat ze samen met een van haar kidnappers in het openbaar werd gespot. Werd Chloe werkelijk ontvoerd of heeft ze alles verzonnen?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Trapped in my bedroom: I'm too ugly to leave my house

Dr. Phil ontvangt Kaleigh, die zichzelf zo lelijk vindt dat ze nauwelijks haar huis verlaat. Kaleigh vertelt dat ze hele dag druk is met zichzelf te vergelijken met vrouwen op internet. Ze is zo geobsedeerd door hen dat ze erover fantaseert dat zij zelf ook zo'n vrouw is. Haar bizarre dagelijkse rituelen worden vastgelegd op camera. Hoe reageren haar moeder en vriend op wat ze te zien krijgen?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My nephew is a liar who wants to be a rapper

Lorraine vertelt dat haar neefje, Tony, de rapcultuur en het zogenaamde gangsterleven verheerlijkt. Tony heeft tegen zijn tante gezegd dat hij een miljoenencontract bij een gerenommeerd platenlabel gaat tekenen en een beroemde rapper zal worden. Volgens Lorraine is Tony een notoire leugenaar en weigert hij een normale baan te zoeken. Dr. Phil zoekt uit of Tony de waarheid spreekt over het platencontract.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My parents and sisters are bullies

Lindsay beweert dat zij en haar echtgenoot, Billy, volledig buiten het miljoenenbedrijf van haar familie worden gehouden. Volgens Lindsay worden haar twee zussen voorgetrokken en wordt zij zelf als het zwarte schaap gezien. De ouders van de drie meiden wijzen de beschuldigende vinger in de richting van Lyndsays leugenachtige echtgenoot, Billy. Hij zou er de oorzaak van zijn dat hun dochter zich steeds meer tegen haar familie keert.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Gypsy Rose: from wheelchair bound to behind bars

Gypsy Rose Blanchard gaat verder met haar verhaal. Zij werd door haar moeder gedwongen te doen alsof ze ziek was en moest daarbij vele operaties ondergaan. Dit ernstige geval van het syndroom van Münchhausen by proxy leidde er uiteindelijk toe dat Gypsy Rose besloot haar moeder te vermoorden.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: A story of Munchausen by proxy and murder

Gypsy Rose Blanchard doet haar schokkende verhaal bij dr. Phil. Ze vertelt dat ze door haar moeder werd gedwongen te doen alsof ze ziek was. Daarbij moest ze vele operaties ondergaan, werd haar hoofd kaalgeschoren en moest ze een rolstoel gebruiken. Deze bizarre vorm van mishandeling leidde uiteindelijk tot moord.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My 23 yr old son is being spanked by his father

Volgens John is zijn 12-jarige zoontje, Jack, bezeten door demonen die hem aansporen zijn familie te vermoorden. John wil zijn zoon van het kwaad verlossen door middel van een duiveluitdrijvingsritueel. Johns ex-vrouw, Jen, zegt dat hun zoontje helemaal niet bezeten is, maar dat hij psychische problemen heeft. Ze beweert dat Johns harde opvoeding, waarbij hij Jack zelfs slaat, daar de oorzaak van is.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Ex-wife, new wife and daughter caught in the middle

Dr. Phil zet het gesprek voort met Christina, die zich ernstig zorgen maakt om Tara, haar dochter. Tara woont bij haar vader, Jim, en zijn 22-jarige zwangere vrouw. Volgens Christina is Tara volledig ontspoord en is haar narcistische ex-man daar schuldig aan.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My narcissistic ex allows my daughter to work as a webcam model and married a girl the sam

Christina en Jim zijn gescheiden. Hun 21-jarige dochter, Tara, woont bij haar vader en zijn nieuwe vrouw, die van dezelfde leeftijd als Tara is. Tot grote ergernis van Christina mag Tara van haar vader doen waar ze zin in heeft. Zo laat Jim het zelfs toe dat hun dochter als webcamgirl werkt. Volgens Christina heeft Tara hierdoor last van woede-uitbarstingen en heeft ze zeer weinig zelfvertrouwen.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My wife of 18 years and mother of our four children is divorcing me for a 26-year-old keny

Keith vertelt dat Sarah, de vrouw met wie hij achttien jaar getrouwd is en vier kinderen heeft, hem verlaat voor een man die zij via internet heeft leren kennen. Sarah geeft aan dat ze stapelverliefd is op de 26-jarige Kevin uit Kenia. Ondanks dat ze hem nog nooit in het echt heeft gezien, wil ze met hem trouwen. Dr. Phil heeft een team naar Kenia gestuurd om uit te zoeken of Kevin überhaupt bestaat. Wordt Sarah opgelicht?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Raging, drunk and out of control: will Brandi ever tell the truth?

Het gesprek met Brandi en Victor wordt voortgezet. Victor vertelt over de enorme impact van Brandi's drankprobleem op hun 11-jarige zoontje. Ook Brandi's moeder doet een boekje open over haar het alcoholmisbruik van haar dochter. Zelf blijft Brandi de beschuldigingen in alle toonaarden ontkennen.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My ex-husband is jealous, controlling and poisoning my family against me, but i still want

Brandi vraagt dr. Phils hulp om weer samen te komen met haar ex-man, Victor. Ze geeft toe dat ze tijdens hun huwelijk meerdere keren ontrouw is geweest, maar beweert dat ook hij is vreemdgegaan. Tien maanden geleden liep Brandi tijdens een ruzie met Victor een gebroken neus op. Niet hij maar zij werd gearresteerd wegens mishandeling én het in gevaar brengen van hun 11-jarige zoon. Brandi heeft Victor en haar zoontje sinds die dramatische confrontatie niet meer gezien. Volgens Victor is Brandi een excessieve drinker en is ze vaak agressief.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Explosive 14-year-old runaway teen and her backstage drama

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Jody, Mike, hun 14-jarige dochter, Michelle, en haar 18-jarige vriend, Paul. Jody en Mike beweren dat hun dochter drugs gebruikt, alcohol drinkt en steeds van huis wegloopt. Volgens hen laat Paul Michelle bij hem wonen, ondanks dat hun relatie strafbaar is. De emoties lopen hoog op.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Our 14-year-old habitual runaway daughter is being repeatedly harbored by her 18-year-old

Jody en Mike geven aan dat ze niet langer de zorg kunnen dragen voor hun ontspoorde 14-jarige dochter, Michelle. Ze beweren dat hun dochter drugs gebruikt, alcohol drinkt en steeds van huis wegloopt. Michelles 18-jarige vriend, Paul, zou hier een grote rol in spelen. Michelle wil dat haar ouders haar als een volwassene behandelen en dat ze Paul accepteren. Kan dr. Phil de verstoorde gezinsrelatie herstellen?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My son thinks he?s engaged to Rihanna, walks around town naked and believes he?s worth $70

David en Marla vertellen over de schokkende ontdekking van een filmpje op social media waarin hun 28-jarige zoon, DJ, naakt over straat loopt. Ze maken zich ernstig zorgen om zijn geestelijke gezondheid. Volgens hen heeft DJ last van waanbeelden en gelooft hij onder meer dat hij verloofd is met superster Rihanna. DJ zegt dat er niets met hem aan de hand is, maar dat hij gewoon verkeerd wordt begrepen.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Accused of faking pregnancies and baby deaths: Amie?s explosive reaction

Dr. Phil zet zijn gesprek voort met Courtney, die haar voormalige vriendin, Amie, ervan beschuldigt dat ze heeft gelogen over meerdere zwangerschappen en doodgeboren kindjes. Amie reageert op Courtneys beschuldigingen, wat volgens haar grove leugens zijn. Dr. Phil stelt Amie een aantal gerichte vragen om uit te zoeken wie er nu de waarheid spreekt.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Accused of faking pregnancies and baby deaths: is she scamming men or a victim?

Courtney beschuldigt haar voormalige vriendin, Amie, ervan te hebben gelogen over meerdere zwangerschappen en doodgeboren kindjes. Amie houdt vol drie keer zwanger te zijn geweest en zegt dat ze walgt van de valse en kwetsende beschuldigingen. In de studio zien Amie en Courtney elkaar voor het eerst in twee jaar. Wie spreekt er volgens dr. Phil de waarheid?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Mother-in-law and daughter-in-law face off: is kaylie a negligent mom who should go to jai

Dr. Phil praat verder met de gescheiden ouders CJ en Kaylie. Volgens CJ is Kaylie verantwoordelijk voor het feit dat hun 14-jarige dochter Gabrielle niet naar school gaat, wiet rookt, alcohol drinkt en al seks heeft. CJ's moeder, Roseann, vindt dat Kaylie een gevangenisstraf zou moeten krijgen voor haar extreem slechte invloed op de ontspoorde Gabrielle.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.