True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Cookie Verklaring  
Beurs.TV

Dr. Phil - Alle afleveringen

Dr. Phil

Dr. Phil: My granddaughter is a danger to our family. Is her mom to blame?

Sherrye is radeloos door het conflict tussen haar dochter, Hallie, en haar kleindochter, de 14-jarige Tatum. Volgens Sherrye brengt haar kleindochter zichzelf in gevaar door via internet met mannen af te spreken. Hallie weet zich geen raad met het gedrag van haar dochter, waardoor de ruzies enorm escaleren. Zelfs zo erg dat Tatum momenteel in een jeugdinrichting zit vanwege mishandeling van haar moeder. Oma Sherrye denkt dat haar dochter een flinke rol heeft gespeeld in het ontsporen van Tatum.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: SOS! My beautiful violinist daughter is living in a shelter

Marilyn heeft altijd geprobeerd om haar dochter, Anika, een perfecte jeugd te bieden. Ze mocht naar een montessorischool, volgde muzieklessen en zat op softbal. Ondanks dat Anika's cijfers uitstekend waren en ze zelfs viool mocht spelen in Carnegie Hall, constateerde Marilyn dat ze zich steeds vreemder ging gedragen. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat Anika nu, op 31-jarige leeftijd, psychische problemen heeft, dakloos is en niet meer voor haar dochtertje mag zorgen. Volgens Anika wil haar moeder juist dat zij ziek is, zodat zij haar leven kan bepalen.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Homeless mom in Vegas: Jessica and her backstage drama & Every day she's hustling?

Dr. Phil zet het gesprek voort met Mary, Craig en hun 22-jarige dochter, Jessica, die momenteel dakloos is. Is Jessica daadwerkelijk acht weken zwanger, zoals zij beweert? Haar ouders twijfelen daaraan. Een zwangerschapstest moet uitsluitsel bieden. Actrice Vivica A. Fox is ook te gast. Zij praat over haar boek 'Every Day I'm Hustling'.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Our pregnant daughter with dreams of being rich & famous is destitute in Las Vegas

Jessica leerde via internet een man kennen die haar gouden bergen beloofde als ze in Las Vegas kwam werken als model en danseres. Samen met haar 2-jarige dochtertje verruilde ze het ouderlijk huis voor de gokhoofdstad. Eenmaal daar bleken de beloftes leugens te zijn. Ze belandde in handen van een pooier die haar mishandelde en als prostituee liet werken. Jessica is nu dakloos en acht weken zwanger. Ze beweert dat haar ouders weigeren om haar te helpen. Daarom wil ze het contact met hen verbreken.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My wife claims she is allergic to everything including intimacy with me! It?s destroying o

Debbie beweert dat ze voor zo'n beetje alles allergisch is. Dat geldt zelfs voor haar echtgenoot, Kelly. Iedere keer dat hij thuiskomt, moet hij verplicht douchen om zich te reinigen van mogelijke allergenen. De ventilatiegaten in hun huis zijn afgeplakt en Debbie bewaart haar kleding in vacuümzakken. Kelly vertelt dat zijn vrouw vele onderzoeken heeft ondergaan, maar dat geen enkele test een allergie heeft kunnen aantonen. Volgens Kelly lijdt Debbie een ernstige dwangstoornis.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Our 48-year-old son claims we fired him 200 times, stole the family business, and turned h

Carrol en haar echtgenoot, Frank, noemen hun zoon, Paul, een manipulatieve leugenaar en een dief. De werkloze Paul zou inmiddels meer dan 100.000 dollar van hen hebben gestolen. Paul geeft toe dat hij geld van zijn ouders heeft gestolen, maar beweert dat hij daar recht op heeft. Zijn vader en moeder hebben hem namelijk beschuldigd van mishandeling, waardoor Paul nergens meer een baan kan krijgen.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Help Dr. Phil! My father has extreme Munchausen and it's destroying the entire family

Volgens Melody, Hilary en Heather leidt hun vader, Carl, aan het Syndroom van Münchhausen, een stoornis waarbij iemand ziektes simuleert om aandacht te krijgen. Die aandoening is het gevolg van een ernstig auto-ongeluk twintig jaar geleden waarbij hun andere zus om het leven kwam. De meiden willen dat hun vader zich weer beter gaat voelen, zodat ze allemaal verder kunnen met hun leven.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Nearly 19 years after Columbine, survivors speak to Parkland students

In de vorige uitzending sprak dr. Phil met bekenden van Nikolas Cruz, de schutter die op 14 februari 2018 het bloedbad veroorzaakte op de Marjory Stoneman Douglas High School. Vandaag praat hij met studenten die in de school waren ten tijde van het drama. Twee overlevenden van de schietpartij op de Columbine High School zijn te gast om de studenten een hart onder de riem te steken.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: The Valentine's Day tragedy, profile of an accused school shooter

Op 14 februari 2018 vond op de Marjory Stoneman Douglas High School in Florida een dramatische schietpartij plaats. De 19-jarige schutter Nikolas Cruz opende met een semi-automatisch wapen het vuur op zijn voormalige klasgenoten. Bij dit bloedbad vielen zeventien doden. De vriend bij wie Nikolas Cruz op dat moment in huis woonde, doet bij dr. Phil voor het eerst zijn verhaal. Hij onthult onder meer het laatste bericht dat hij van Cruz kreeg, vlak voordat hij overging tot zijn verschrikkelijke daad.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Actor Terry Crews speaks out about fatherhood, Hollywood & the #MeToo movement

Acteur Terry Crews haalde de krantenkoppen tijdens de #MeToo-discussie toen hij een hooggeplaatste Hollywood-agent beschuldigde van seksueel misbruik. In 2017 werd hij door Time Magazine uitgeroepen tot 'Persoon van het Jaar'. Terry is verder schrijver, vader van vijf kinderen en al 28 jaar de echtgenoot van Rebecca. Hij is samen met zijn vrouw te gast. Ze praten onder meer over de #MeToo-discussie en hun huwelijkscrisis.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: We want to evict our violent mooching son; Will Kyle move out?

De wanhopige ouders Karen en Jim en hun gewelddadige zoon, Kyle, zijn opnieuw te gast. Karen en Jim willen dat hun 31-jarige zoon het huis verlaat. In de vorige uitzending gaf Kyle zijn ouders de schuld van de uitzichtloze situatie waarin hij verkeert. Om Kyle te laten inzien dat hij verantwoordelijk is voor zijn eigen leven, roept dr. Phil de hulp in van presentator en schrijver Jon Taffer. Kan hij Kyle ervan overtuigen zijn ouderlijk huis eindelijk te verlaten?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Our 31 year old son is a violent mooch and refuses to stop abusing us and leave our house

Karen en Jim zijn wanhopig en willen dat hun 31-jarige gewelddadige zoon, Kyle, zijn spullen pakt en verhuist. Kyle heeft zijn ouders meerdere keren mishandeld en heeft daarvoor zelfs achter de tralies gezeten. Ook heeft hij een straatverbod opgelegd gekregen, maar ondanks dat verblijft hij nog steeds in zijn ouderlijk huis. Kyle geeft zijn vader en moeder de schuld van zijn gedrag en uitzichtloze situatie en verwacht dat zij hem helpen.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Our mother is a gold digger who chose her boyfriend over us

Sadie, Skylar en Zoe vinden hun moeder, Niki, een echte 'gold digger' en voelen zich door haar verwaarloosd. Na de scheiding van hun vader dook ze van de ene in de andere relatie, totdat ze John ontmoette. Met hem is ze zeven maanden samen, wat volgens de meiden komt doordat hij geld en status heeft. Niki beweert dat Marcus, de vader van de meiden, de oorzaak is van dit negatieve denkbeeld. Marcus is het spuugzat hoe de meiden door hun moeder worden behandeld. Daarom heeft hij onlangs, in het geheim, een verzoek ingediend tot volledige voogdij over hun kinderen.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Anthony Scaramucci & wife Deidre reveal how their marriage survived 11 days in the White H

Anthony Scaramucci verwierf internationale bekendheid toen hij vorig jaar door president Trump tot Communicatiedirecteur van het Witte Huis werd benoemd. Maar lang duurde zijn carrière in Washington niet. Al na tien dagen werd de voormalige zakenbankier ontslagen. En thuis ging het ook helemaal mis: zijn vrouw, Deirdre, vroeg een echtscheiding aan. In de uitzending wordt duidelijk waarom ze de scheiding uiteindelijk niet heeft doorgezet.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: From fearless secret service special agent to being trapped in a troubled marriage

Sam werkte in het verleden als special agent bij de Amerikaanse Secret Service. Zij beweert dat haar echtgenoot, Steve, hun gezin verscheurt met zijn woede-uitbarstingen. Steve geeft toe dat hij flink gefrustreerd kan raken, maar volgens hem is Sam ook opvliegend van aard. Dr. Phil stuurt coach Lisa Nichols naar dit gezin om een oplossing te zoeken.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Woman terrified of food... and what happened to Sexy Vegan?

Vanessa is doodsbang voor eten. Ze is er heilig van overtuigd dat het consumeren van de meeste etenswaren zal leiden tot verstikking. Ze weegt nog maar 40 kilo en haar echtgenoot, Michael, is ten einde raad. Als Vanessa zo doorgaat, heeft ze niet lang meer te leven. Kan dr. Phil haar helpen? Verder is 'Sexy Vegan' opnieuw te gast. Tijdens zijn vorige bezoek misdroeg hij zich tegenover zijn moeder en het publiek. Kan hij zich dit keer wel gedragen?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Help! My daughter was possessed, had three exorcisms, and it is still ruining her life!

Karla's dochter, Abby, leidt aan een posttraumatische stressstoornis nadat ze ruim tien jaar lang bezeten was door demonen. Pas na drie uitdrijvingsrituelen door een katholieke priester kwam Abby in 2015 van haar demonen af. Maar ook al zijn ze verdwenen, het gaat nog steeds niet goed met Abby. Bij alles wat ze doet, heeft ze last van ernstige stressaanvallen en niemand lijkt haar te kunnen helpen. Kan dr. Phil deze bovennatuurlijke crisis bezweren?

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Was Kim Bob?s only victim? His stepdaughter?s accusation

Kim en haar vader, Bob, zijn opnieuw te gast. Kim vertelde eerder dat ze van haar zevende tot haar veertiende seksueel werd misbruikt door haar vader. Bob gaf aan dat de seksuele relatie altijd van twee kanten kwam. Maar was dochter Kim zijn enige slachtoffer? Jessica, Bobs stiefdochter, beweert dat hij ook haar heeft misbruikt. En dan zijn er nog vriendinnen van Kim en Jessica die een boekje opendoen over het ongepaste gedrag van Bob.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: Sexually abused by my father, and he blames me; are there more victims?

Kim vertelt dat ze van haar zevende tot haar veertiende seksueel werd misbruikt door haar vader. Vader Bob geeft toe dat ze een seksuele relatie hadden, maar beweert dat dit met wederzijds goedvinden was. Hij zou Kim nooit ergens toe hebben gedwongen. Bob werd veroordeeld voor het misbruik van zijn dochter en heeft inmiddels een straf uitgezeten. Hij wil dat Kim stopt met zich onschuldig voor te doen.

Deze uitzending bekijken

Dr. Phil

Dr. Phil: My sister is facing multiple felonies and losing custody of her children, but she claims s

Ryann vertelt dat haar zus, Stephanie, last heeft van waanbeelden en zich paranoïde gedraagt. Daardoor is ze een gevaar voor zichzelf en haar kinderen. Volgens Ryann en moeder Jode is dit veroorzaakt door drugsgebruik of een geestelijke aandoening. Stephanie vindt de beschuldigingen belachelijk. Volgens haar komen die voort uit jaloezie, omdat ze zo mooi en slim is.

Deze uitzending bekijken


De website Nederland.TV maakt gebruik van cookies. Meer informatie daarover kun je vinden op onze Cookie Verklaring. Als je onze website wilt gebruiken, geef dan eenmalig toestemming voor het gebruik van cookies.