True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Flodder (Series) - Alle afleveringen
Flodder (Series)
Flodder (Series) "Tatoeage"

Dochter Kees voelt zich gebruikt door een ex-vriendje. Ze probeert zijn tatoeage op haar bil te verwijderen, maar niet iedereen is het daarmee eens. Johnnie zit met een partijtje radio's in zijn maag.Flodder (Series)
Flodder (Series) "Breekpunt"

Ma Flodder wordt geplaagd door een gebroken kies. Ze vergaat van de pijn, maar de angst voor de tandarts is groter. Terwijl ma 'verdoofd' wordt, probeert de rest het huishouden draaiende te houden.Flodder (Series)
Flodder (Series) "Medium raar"

De familie houdt een seance waarbij een geest zich in zoon Kees nestelt. Hij kan plotseling meesterlijk pianospelen en prachtig schilderen. Daarmee moet geld te verdienen zijn.Flodder (Series)
Flodder (Series) "1 april"

Johnnie deelt het bed met een mooie vrouw en krijgt de schrik van zijn leven: hij is het slachtoffer van een 1 aprilgrap. Samen met Hennie ondervindt hij dat je op 1 april ook geen afspraken moet maken met zware jongens.Flodder (Series)
Flodder (Series) "Vindersloon"

Johnnie rijdt een hond aan. Henkie komt erachter dat er een vindersloon voor het dier wordt uitgeloofd. Het brengt Toet en Henkie op het idee een eigen zaakje te beginnen in kwijtgeraakte dieren.Flodder (Series)
Flodder (Series) "Videogeweld"

De jeugd in Zonnedael gaat zich te buiten aan vandalisme. Iedereen heeft zijn eigen gedachten over de oorzaak: de videotheek, de hitte en natuurlijk de Flodders.