True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

Special: - Alle afleveringen
Special:
RTL Z Special: Sprekers MKBCongres 2018

Ilja Gort en Tom Coronel zijn twee ongewone ondernemers. Na groot te zijn geworden in de muziek stortte Gort zich op zijn tweede passie: wijn. Coronel werd groot als racer en kartondernemer. En nu stort hij zich op onder meer koffie en de barbecue.Special:
RTL Z Special: Huizenmarkt & Beleggingen

De huizenprijzen zijn als een komeet gestegen door toedoen van beleggers en speculanten. Daarmee drukken zij starters uit de markt. Wat moet er gebeuren? Een gesprek met NVM-voorzitter Sven Heinen en de wethouder van Amsterdam Laurens Ivens.Special:
RTL Z Nieuws Special: Verslag Vanaf Beleggersbeurs Grip Op Je Vermogen

Roland Koopman interviewt de bekende beleggers Bob Homan (ING Investment Office) en Valentijn van Nieuwenhuijzen (NN IP) over impactbeleggen. Op welke manier denken beleggers na over duurzaamheid? Hoe belangrijk vinden zij milieuwinst en in hoeverre kijken zij naar de toekomst?Special:
RTL Z Special: Prinsjesdag 2018

Het gaat beter met de economie, maar gaat u dat ook merken in uw portemonnee? Carien ten Have en Frits Wester bespreken met politieke kopstukken en economen wat de Miljoenennota voor u betekent. Te gast zijn: Hans Stegeman van Triodos, Peter Hein van Mulligen van het CBS, Menno Middeldorp van de Rabobank, Bas Jacobs van Erasmus School of Economics, Ernst Groenteman en Ingrid Allemekinders van EY, Pieter Gauter van de Vrije Universiteit, Gabriëlla Bettonville van het NIBUD en Jan van de Streek van de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast ook interviews met premier Mark Rutte, de minister van Financiën, Wopke Hoekstra en de minister van Sociale Zaken, Wouter Koolmees.Special:
Special:: RTL Z Huizenindex

De huizenmarkt is totaal overspannen. Met name in de grote steden rijzen de prijzen de pan uit. Is het een bubbel, en wanneer gaat die dan barsten? Hoogleraar en deskundige Peter Boelhouwer maakt de balans op.Special:
Special:: Terugblik De Ondernemersshow

Terugblik op 'De Ondernemersshow' van RTL Z, dat dinsdag 3 juli in AFAS Live plaatsvond. In deze show leer je alles wat je nodig hebt om een succesvoller ondernemer te worden. Met onder meer DJ Julian Jordan, breindeskundige Margriet Sitskoorn, Juul Manders, oprichter en CEO van BALR., en Jos Burgers, schrijver van het bestverkochte managementboek van 2017.Special:
Special:: Digitale Transformatie

Verslag vanaf The Digital Dutch 2018. Hoe goed is jouw bedrijf voorbereid op de toekomst? Bescherm je jouw data en de data van je klanten eigenlijk wel goed genoeg? En welke technologieën zijn essentieel voor de economie van morgen? Dit jaar is er vooral aandacht voor de vraag: 'Hoe kun je succesvol zijn in digitale transformatie?'.Special:
Special:: 2018: De Grote Vooruitblik

Roderick Veelo blikt samen met econoom Marieke Blom, columnist René Cuperus en historicus Geerten Waling vooruit op 2018. Wie wint de gemeenteraadsverkiezingen? Houdt het kabinet stand? Blijft Trump aan de macht in Amerika? En hoe zal Europa het ervan afbrengen?Special:
Special:: Bright Business

Merijn Doggen duikt in de wereld van innovaties in het bedrijfsleven. Aan bod komen onderwerpen als: slimme verlichting, circulair werken en landbouwtechnologie.Special:
Special:: RTL Z Huizenindex

Van dit programma is geen informatie beschikbaarSpecial:
Special:: MKBOC: Leve De Ondernemer!

Op 26 oktober 2017 was Utrecht even de stad van ondernemend Nederland tijdens het MKB Ondernemerscongres in de Jaarbeurs. We nemen je in tien minuten mee terug naar het feest: naar de keynote speakers, de beursvloer en delen de kennis die in Utrecht is opgedaan door de 1600 aanwezige deelnemers.Special:
Special:: Bright Business Special

'Bright TV'-presentator Erwin van der Zande neemt ons mee naar de jaarlijkse Accenture Innovation Awards in Utrecht. Hij neemt een kijkje in de toekomst en toont de allernieuwste slimme innovaties. Welke start-ups verdienen een award? Het infuusvest? De robot tegen eenzaamheid? Bubbels tegen plastic soep?