True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

04-09-2023
Vandaag Inside
Vandaag Inside

Johan, Wilfred, René en Khalid Kasem bespreken in razendsnel tempo de actualiteit: de terugkeer van Van Hooijdonk bij Studio Voetbal, het aankoopbeleid van Ajax en Henk Grol over zijn nieuwe boek.



MasterChef Australië
MasterChef Australië

Voor de eerste mystery box-uitdaging keert de geliefde Poh Ling Yeow terug in de MasterChef-keuken. De koks moeten een topgerecht maken met niet veel meer dan een paar basisingrediënten.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Bert en Margriet zaten niet helemaal op één lijn. En ze hadden ook duidelijk andere ideeën over mooie muziek. Joop en Thea staan aan het begin van een ongetwijfeld fleurige date.



50/50
50/50

Bekijk aflevering 6 van 50/50 uit seizoen 8 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 september, 18:27 uur bij SBS6. 50/50 is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Het Blok Nieuw Zeeland
Het Blok Nieuw-Zeeland

De druk is hoog als de teams racen om de kinderslaapkamers af te maken. Wie zal deze keer indruk maken op de juryleden? En zullen Stacy en Adam nog een overwinning in de wacht slepen?



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

De rechtszaak tegen de marktplaats-oppas die wordt verdacht van misbruik van kinderen. En we zien hoe advocate Ficq samen met omwonenden van het chemiebedrijf Chemours een massa-aangifte inlevert bij justitie. Ze eisen dat alle leidinggevenden van nu maar ook van jaren terug worden vervolgd.



VeraCamilla
VeraCamilla: Badkamer behangen, schoenen & tassen kast indelen + Jeff shopt voor mij | Vera Camilla

In deze video laat ik het behangen van de badkamer zien, zetten we schoenen en tassen in de inbouwkasten en shopt Jeff mijn kleding ♡ Instagram Klik hier TikTok Klik hier Facebook Klik hier video bevat geen betaalde samenwerking. Deze vermelding is onderdeel van de Social Code: YouTube. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar Klik hier