True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar ! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

Urk! - Alle afleveringen
Urk!
Urk!

Stress aan boord bij de familie Keuter als de sluis in zicht komt. Gerda breekt met de Urkertraditie en gaat voor groen. Ap wordt door Teun in het zonnetje gezet tijdens de opening van de winkel.Urk!
Urk!

Greetje helpt Teun met reageerbuisjes voor de opening. Tony en Derre zoeken een geschikt pand voor Derre's boetiek. Gerda's tuin wordt omgetoverd tot een speelparadijs.Urk!
Urk!

Tijdens de verhuizing zit een hormonale Gerda er helemaal doorheen. Derre gaat op inkoop voor haar vintagekledingwinkeltje. Teun en Ap zetten de bloemetjes buiten.Urk!
Urk!

Tony bezorgt Derre een goed idee en laat daarmee haar droom uitkomen. Op de boot van de Keuters neemt Mathilde haar vaders klustalent allesbehalve serieus. Wie slaat het hardst, Teun of Ap?Urk!
Urk!

Teun laat een mopperende Ap alle antiekzaken van Brussel zien. Greetje test haar nieuwe elektrische aanwinst. Jannie houdt het niet droog als Gerda haar verrast met geweldig nieuws.Urk!
Urk!

Teun en Ap gaan op schattenjacht in Brussel. Derre droomt erop los, maar Tony ziet vooral beren op de weg. Gerda opent de deuren van haar nieuwe huis voor Jannie en Mathilde.Urk!
Urk!

Teun heeft grootse plannen voor het dakterras van Ap. Gerda probeert Klaas over te halen om een roze buggy te nemen. Dat je sommige dingen niet verleert, blijkt, want Jannie is een echt racemonster.Urk!
Urk!

Als de tweeling gaat skiën, maakt Gerda een flinke smak. Ook Tony haalt halsbrekende toeren uit tijdens het ontmantelen van zijn visbus. Derre krijgt wederom een zware klap te verwerken.Urk!
Urk!

Teun en Greetje zingen de sterren van de hemel. Tony zet zich over zijn schaamte heen en neemt 'konijnenvoer' mee naar de mannenavond. Gerda is op van de zenuwen, want haar baby wordt een dreumes.Urk!
Urk!

Ap staat al een tijdje droog en Teun gaat hem helpen. Maily wordt omgetoverd tot prinses om een taart in elkaar te meppen. Derre geniet van de koning van de wals.Urk!
Urk!

Tony eet liever een rijstwafel, dan dat hij nog langer wordt afgebeuld door zijn dochter. Het klusteam Teun en Ap laat zich fêteren in het oude dorp. Jannie en Mathilde ontmantelen het trappenhuis.Urk!
Urk!

De familie Keuter is dolenthousiast als Jannie haar nieuwe aanwinst showt, maar helaas is deze euforie van korte duur. Teun is overstag en gaat met zeem en al het Urkerbos in.Urk!
Urk!

Mathilde's teleurstelling na haar negatieve zwangerschapstest is maar van hele korte duur. Tony wordt in het zonnetje gezet door Derre.Urk!
Urk!

Als Tony gaat sporten, wordt hij omvergeblazen door twee vrouwen. Teun en 'de neus' gaan samen een parfum ontwikkelen. Mathilde is overtijd, zou ze zwanger zijn?Urk!
Urk!

Urk wordt bedreigd door het wassende water. Bij Greetje is het pompen of verzuipen. Teun en Ap verbouwen het winkelpand. In Edinburgh maken Mathilde en Jannie zich op voor de bonte avond.Urk!
Urk!

Derre is totaal overrompeld als Tony een verrassing voor haar heeft. Teun is door zijn rug gegaan en kan niets zonder Ap. Mathilde en Jannie maken Edinburgh onveilig.Urk!
Urk!

Teun bruist van de ideeën en doet er alles aan om Ap te overtuigen. Mathilde is op zoek naar een knappe donor. Greetje staat doodsangsten uit als ze het dak op moet.Urk!
Urk!

Op Urk viert iedereen op geheel eigen wijze kerst. Derre vindt dat gedoe met kerstbomen helemaal niks, maar gaat toch overstag. Helaas is de kerstvreugde maar van korte duur.Urk!
Urk!

Teun gooit Greetje haar woonkamer op de schop om de 'geur van Jan' te verdrijven. Tony krijgt zijn rikketik nauwelijks nog onder controle op de Urker Truckersdag. Jannie weet zich geen raad met de plannen van haar dochter.Urk!
Urk!

Bij Teun en Ap zijn de rollen een keertje omgekeerd. Tony is in paniek als zijn trouwe vriend hem gesmeerd is. Gerda en Klaas gaan op zoek naar hun droomhuis op Urk.Urk!
Urk!

Mathilde heeft een rottijd achter de rug en slaat alle frustraties eruit. Ap legt de laatste hand aan Teuns föhn-paleis. Tijdens de visbezorging zingen Tony en Derre de sterren van de hemel.Urk!
Urk!

Mathilde laat haar emoties de vrije loop als ze noodgedwongen afscheid neemt van haar grote liefde. Teun sleurt Ap mee in zijn strenge sportregime. Tony en 'dad' bakken vis in Wormerveer.Urk!
Urk!

Met frisse tegenzin laat Ap zich weer voor Teuns kluskarretje spannen. Jannie trekt het beste paard van stal. En Tony's testpanel is ingevlogen om zijn aanwinst te keuren.Urk!
Urk!

Steun Teun helpt Greetje de laatste sporen van haar ex naar de camping te brengen. Mathilde is erg verdrietig als haar grote liefde ernstig ziek is. Tony moet op doktersadvies rust nemen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.Urk!
Urk!

Greetje krijgt een enorme klap te verwerken, maar gelukkig is Teun terug om haar te troosten. Er zijn grote zorgen over Tony's gezondheid wanneer hij met de ambulance is opgehaald.Urk!
Urk!

Teun en Ap verlaten het drukke Marrakesh voor een echte duizend-en-een-nacht ervaring. Als Greetje gevraagd wordt om op de katten te passen, treft ze bij Gerda en Klaas een ware volksverhuizing aan.Urk!
Urk!

Greetje ontpopt zich tot verpleegster als Jan thuiskomt na een zware kaakoperatie. Teun krijgt een stoomcursus afdingen van Ap in Marrakesh. En de eeneiige tweeling-mama's gaan weer als vanouds samen op stap.Urk!
Urk!

Terwijl het hele dorp in de ban is van de bak bingo, genieten Gerda en Klaas van hun kleine Maily en krijgt Teun bezoek van een oude bekende.Urk!
Urk!

Influencer Teun wil de wereld gaan veroveren met zijn Teuntorials. Mathilde kan haar tranen niet bedwingen als Gerda's bevalling anders loopt dan gehoopt. En ook Greetje is hevig geëmotioneerd na afloop van de knikkershow Marble Mania.Urk!
Urk!

Op zondag is vrijwel iedere Urker in de kerk te vinden. Teun en Greetje zoeken hun godsdienstige heil elders. En ondanks hun Christelijke opvoeding doen Gerda en Mathilde niet aan rustdag.Urk!
Urk!

Na het stofzuigen wordt een uitgeputte Gerda verrast met een babyshower. Teun brengt een bezoek aan de eigenzinnige 'Keppel' op het rafelrandje van Urk. En Tony trakteert op vlees tijdens zijn verjaardagsfeest op de box.Urk!
Urk!

Na stad en land te hebben afgezocht, heeft Greetje eindelijk haar perfecte eettafel gevonden. Teun geeft Derre als verrassing een stevige beurt. Met bevroren ledematen trotseert Gerda de vrieskou tijdens een fotoshoot in het bos.Urk!
Urk!

Als Teun en Greetje zich een weg banen door de volgestouwde gang, gaat het toch nog mis. Op Tony's verjaardag wordt er een mysterieuze taart bezorgd. Een uitgelaten tweeling struint met Klaas het walhalla af naar een niet te grote, harde L-vormige bank.Urk!
Urk!

Niet alleen Teun en Greetje lopen stad en land af voor oude meubels, ook Gerda en Klaas scharrelen hun babykamer bij elkaar. Tony bezoekt de Urker hofleverancier voor een bijzonder gouden cadeau.Urk!
Urk!

Teun ontpopt zich als antiekhandelaar en haalt samen met Greetje een oude commode op in België. Zonder dat Tony het weet, haalt Derre een schaap in huis. Mathilde heeft een knoop doorgehakt en baby Jason ontmoet Mathildes oude liefde.