True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

11-05-2024
Ziggo Sport voetbal




Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 132 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 mei, 23:00 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



Ziggo Sport voetbal
SU EST - SPO

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Silent Witness
Silent Witness: Het team werkt samen met een hoogzwangere inspecteur aan een onderzoek in de wereld

Het team werkt samen met een hoogzwangere inspecteur aan een onderzoek in de wereld van de sociale media, waar niets is wat het lijkt.



Stand van Nederland
Stand van Nederland: Afl. 18

Millennials vinden botox en fillers heel normaal, al kan het flink misgaan en worden de producten aan Jan en alleman geleverd. Leveranciers trekken daarom aan de bel: Den Haag moet ingrijpen.



Ziggo Sport voetbal
HL EST - SPO

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal


Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Joost Klein gediskwalificeerd. Het is nog onduidelijk wat er donderdagavond precies is gebeurd tussen Joost Klein en een vrouwelijke medewerker. Zij heeft een klacht ingediend over bedreiging door de zanger. Klein mag nu niet meedoen aan de finale van het Eurovisie Songfestival. * De algoritmes van TikTok. De verwijten aan TikTok zijn de laatste tijd niet mals. In de VS dreigt zelfs een verbod onder meer omdat conservatieve politici zeggen dat de algoritmes van TikTok het pro-Palestijns geluid bewust versterken om daarmee de publieke opinie te beïnvloeden. * Zwemles te duur. Een groeiende groep ouders kan de zwemles van hun kind niet betalen.





In de voetsporen van
In de voetsporen van: Afl. 1

Philip Freriks gaat in gesprek met mensen die de vrijheid zochten. Sommigen vonden het, zoals Henk Weltevreden als 17-jarige op het Holland Pop festival. Anderen kregen de vrijheid als een boemerang terug, zoals moeder en dochter Noor en Rosa. En Philip is weer even terug in de woongroep van zijn zus, de experimentele flats in Overvecht.



Eurovisie Songfestival
Eurovisie Songfestival: Afl. 3

Live vanuit het Songfestivalcafé blikt Rik van de Westelaken samen met verschillende gasten vooruit op het Eurovisie Songfestival. Welke landen treden op en waar moet op gelet worden? Commentatoren Cornald Maas en Jacqueline Govaerts geven de allerlaatste updates vanuit het Zweedse Malmö, waar het festival plaatsvindt. Hila Noorzai proeft de sfeer achter de schermen en spreekt met de deelnemende artiesten.



The Tourist
The Tourist: Afl. 5

Door alle gebeurtenissen zien Helen en Elliot zich genoodzaakt hun relatie onder de loep te nemen. Elliot begrijpt dat hij met zijn verleden zal moeten afrekenen om zijn dierbaren te beschermen. Maar hoe meer ze te weten komen, hoe meer hun relatie onder druk komt te staan.





Blauw bloed
Blauw Bloed: Afl. 17

De Deense Frederik en Mary brachten voor het eerst een staatsbezoek als koning en koningin. Ze deden Zweden aan en werden warm ontvangen door koning Carl Gustaf en koningin Silvia. Onder andere een blik op alle pracht en praal van het staatsbanket. Verder: de werkbezoeken van koningin Máxima en juwelenhistoricus Martijn Akkerman over de Deense juwelen.





NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 19

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Marble Mania
Marble Mania

De 'Echte Gooische Moeders', Leslie Keijzer, Pauline Wingelaar, en Bo Wilkes stappen in de arena. Deze dames zijn gewend aan luxe, maar kunnen ze ook omgaan met de druk van de knikkerraces?







Paramaribo pepers
Paramaribo pepers: Afl. 1

Tante Magda Indiaan heeft creools, Chinees en inheems bloed. Ze weet in een eenvoudige buitenkeuken in de jungle een heerlijke avondmaaltijd in elkaar te draaien. Ze laat Noni zien welke heerlijkheden er te oogsten zijn, zoals klaroen, papaja's en cassave. Om een cassave te kunnen oogsten trekt tante Magda een hele boom los. Voor de barbecue installeren Noni en tante Magda zich eerst nog op de steiger aan de rivier om te vissen. Tante Magda vertelt over haar voorouders in het binnenland van Suriname. Hoe komt iemand aan de achternaam Indiaan?



Bommetje!
Bommetje!: Afl. 1

Acht duo's, bestaande uit pubers met één van hun ouders, nemen het tegen elkaar op om uiteindelijk de hoogst mogelijke vlucht, vrije val en enorme plons in het water te maken: Bommetje!













NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 132

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Zin in morgen
Zin in morgen: Kim-Lian ervaart bij Roos hoe het is om paard te rijden zonder bit. We gaan langs bij

Kim-Lian ervaart bij Roos hoe het is om paard te rijden zonder bit. Bij bitloos rijden gaat het om gelijkwaardigheid en verbinding tussen mens en dier. In Berts koeienrusthuis hoeven de dieren niet te produceren en ze gaan ook niet naar de slacht. Ze slijten hun dagen in alle rust. Bert verzorgt ze met hart en ziel. Samantha is trainer van blindengeleidehonden. Zij wordt gelukkig van haar honden, omdat ze weet dat de honden die ze traint anderen weer gelukkig gaan maken.





Ziggo Sport voetbal


Steken en Prikken
Steken en Prikken: Afl. 7

Moeten we bang zijn voor de diertjes op vakantie? Emma of Jurre laat zich vergiftigen door een van de meest zeldzame salamanders in Europa, de vuursalamander. Wie wordt er vergiftigd?



Ziggo Sport voetbal


Lachen om Home Video's
Lachen om Home Video's

Bekijk aflevering 19 van Lachen om Home Video's uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 11 mei, 18:30 uur bij SBS6. Lachen om Home Video's is een Amusement programma en is geschikt voor alle leeftijden



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 47

Al is Diana Bremer geen groot voetballiefhebber, het stadion van Vitesse is voor haar dé plek waar ze haar bonusvader Herman het dichtstbij voelt sinds hij is overleden. * Hetty Kelderman was met haar vader, een levensgenieter, twee handen op één buik. Met haar moeder, die vooral op de achtergrond bleef, was de band moeizaam, maar wanneer haar vader overlijdt, ontstaat er een nieuwe band tussen moeder en dochter. * Al in haar jeugd had de moeder van Inge ten Have een labiele kant, waardoor ze een zorgrelatie ontwikkelden als moeder en dochter. Aan het einde van haar leven kwam er toch nog een warm afscheid met lieve woorden.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 113

Joost Klein gediskwalificeerd op Eurovisie Songfestival * Hoe is het nu na de verwoestende explosie bij de Schammenkamp in Rotterdam? * Meerdere politici aangevallen in Duitsland in de afgelopen weken. Wat is er aan de hand?



EO Metterdaad
EO Metterdaad: Afl. 21

De Cambodjaanse Sinourn is getrouwd en heeft een zoon. Helaas ziet Sinourn haar man weinig en hebben ze flinke schulden. Het stel moet namelijk een forse lening terugbetalen. Daarom werkt Sinourns man verderop in de hoofdstad en is hij slechts één weekend per maand thuis. Gelukkig wil de plaatselijke kerk de armoede in het dorp aanpakken. Dit doet ze met de hulp van EO Metterdaad-partnerorganisatie Fountain of Hope. Om Sinourn en haar gezin te helpen met het verhogen van haar inkomen heeft de organisatie een mooi cadeau geregeld.



AFC Ajax
AFC Ajax: Title decider! ⚔️ | Highlights Ajax O18 - AZ O18

Het is de ploeg van Frank Peereboom zaterdag niet gelukt om het kampioenschap binnen te slepen tegen AZ O18. In het allesbeslissende finaleduel tussen de voorjaars- en najaarskampioen werd met 0-2 verloren. Verder wist de O13-2 wel overtuigend te winnen van Feyenoord. Daarnaast hield de rest van de onderbouw de volle buit ook in Amsterdam. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Mansell's IMPOSSIBLE SAVE!

During the last lap of the 1996 San Marino Grand Prix Michael Schumacher's right-front wheel suddenly locks up whilst crossing the checked flag. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 18

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Socutera
Socutera: Afl. 19

Plan International werkt in meer dan 80 landen wereldwijd aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben.



Nederland zingt
Nederland Zingt: Afl. 18

We staan stil bij de bijzondere band die veel moeders en dochters hebben. Tijdens het Nederland Zingt Event in Deventer vertelden moeders en dochters over hun onderlinge relatie. Ook is er aandacht voor mensen die moeite hebben met Moederdag, omdat ze hun kind of moeder hebben verloren of ongewenst kinderloos zijn gebleven.



Alles flex
Alles Flex: Afl. 15

Tijdens de bandrepetitie wordt Pinar heel boos op Anne, omdat hij het op zo'n lullige manier heeft uitgemaakt. Ze dreigt uit de band te stappen maar Anne is haar voor: hij stapt zelf wel uit de band. De leerlingen moeten een tijdscapsule maken en een tijdscapsule van vroeger openen. Ze vinden oude video-opnames van een bandrepetitie van de jonge Elvis. Op de oude beelden zien ze een bandcrisis die wel erg lijkt op hun eigen bandcrisis. MC vindt een oude foto van haar moeder en doet een gruwelijke ontdekking: Haar moeder was vroeger ook punker! MC zweert haar punkimago af, steekt haar kleren in brand en komt terecht in een identiteitscrisis.



Gio
Gio: LYNN AAN DE LEUGENDETECTOR! EERLIJK ANTWOORDEN!😝

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



De verandering
De Verandering: Afl. 19

Sophie van Dormael verliest samen met haar man kort na elkaar twee van hun vier kinderen. Als ze later ook nog horen dat hun jongste zoon getroffen is door een herseninfarct, vragen ze zich af: wat is er mis met ons? Hoe komt Sophie verder in haar leven en hoe loopt het af met haar jongste zoon?



Petrus in het land
Petrus in het land: Afl. 14

Zo'n 100.000 jongeren bezoeken jaarlijks de Franse oecumenische kloostergemeenschap Taizé. Daar brengen ze tijd door om samen te zingen, te bidden en elkaar te ontmoeten. Wat zoeken deze jongeren bij de broeders van Taizé? We volgene Nilis uit Alphen aan den Rijn, die samen met jongeren uit zijn kerk naar Taizé wil en cupcakes bakt om de reis te bekostigen. Broeder Sebastiaan heet ons welkom: 'Hier is de vrijheid om zelf antwoorden te vinden, in gezamenlijkheid met anderen.' We horen de karakteristieke muziek en we maken kennis met de Nederlandse broeder Bart, die al jarenlang woont en werkt in Taizé.



SLAM!
Dastic - MAY 2024 (LIVE DJ-set) | SLAM!

Dastic came to our studio to play an awesome live set in the SLAM! DJ booth. More live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier of Dastic? Klik hier Your Life





De Grote Tuinverbouwing
De Grote Tuinverbouwing

Het team van De Grote Tuinverbouwing is te gast in Heerhugowaard. Ivo gaat een 'mini' tuin aanpakken en moet daarbij in de sferen van de gezamenlijke binnentuin blijven. Djamilla gaat voor een modern chic interieur.



NOS EK Voetbal Magazine
NOS EK Voetbal Magazine: Afl. 8

Magazine waarin de landen die deelnemen aan het EK Voetbal worden voorgesteld. Er komen iedere keer twee landen aan bod.







Fryslân dok
Fryslân DOK: Afl. 19

Het Eise Eisinga Planetarium in Franeker is sinds 2023 UNESCO werelderfgoed. Maar hoe gaat het met het hemelse erfgoed zelf? Zien wij nog wel dezelfde sterrennacht als Eisinga in zijn tijd?







Kwebbelkop
Kwebbelkop: GTA 5, But Whatever I Draw Comes to Life!

GTA 5, But Whatever I Draw Comes to Life! Thanks for watching my video! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier love playing GTA 5, if you want to see more RP, make sure to go here: Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: ZO GAAT DE MOLEN | Kinderliedjes | Liedjes voor Peuters en Kleuters | Min

#shorts van het kinderliedje: Zo gaat de molen, de molen, de molen, zo gaan de wieken, de wieken… Kijk de volledige clip: Klik hier AL TEKST van DE MOLEN Zo gaat de molen, de molen, de molen Zo gaat de molen, de molen Zo gaan de wieken, de wieken, de wieken Zo gaan de wieken, de wieken Zo gaan de handjes, de handjes, de handjes Zo gaan de handjes, de handjes Zo gaan de voetjes, de voetjes, de voetjes Zo gaan de voetjes, de voetjes Zo gaat de molen, de molen, de molen Zo gaat de molen, de molen Zo gaan de wieken, de wieken, de wieken Zo gaan de wieken, de wieken Zo gaan de handjes, de handjes, de handjes Zo gaan de handjes, de handjes Zo gaan de voetjes, de voetjes, de voetjes Zo gaan de voetjes, de voetjes Zo gaat de molen, de molen, de molen Zo gaat de molen, de molen Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



PSV
HIGHLIGHTS | Jong PSV wint in de slotsecondes van ADO Den Haag!

De samenvatting van ADO Den Haag - Jong PSV. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Klaas kan alles
Klaas Kan Alles: Klaas is voor één dag grasmaaierracer en muziektherapeut

Klaas is voor één dag grasmaaierracer. Deze spraakmakende sport bestaat al sinds 1973, als goedkoop alternatief voor de echte racewedstrijden. Onder begeleiding van voormalig grasmaairacekampioen Dean Fuller doet Klaas mee aan een officiële grasmaaierrace op countryside festival Heddstock in Engeland. Verder maakt Klaas kennis met een ander bijzonder beroep: muziektherapeut. Hiervoor bezoekt hij de opleiding Muziektherapie aan ArtEZ Conservatorium Enschede. Klaas stapt voor één dag in de schoenen van Gerjanne van der Stouw-Dannenberg. Zij is neurologisch muziektherapeut en docent aan deze opleiding.



Sterren NL extra
Sterren NL Extra: Afl. 34

Muziekspecial over diverse Nederlandse artiesten. Een symfonische avond in de Ziggo Dome Amsterdam, vol spectaculaire optredens van de top van de Nederlandse muziek en speciale aandacht voor grote Nederlandse hits.



AFC Ajax
AFC Ajax: Highlights Jong Ajax - Jong AZ | Keuken Kampioen Divisie

Jong Ajax heeft zijn vrijdagavond zijn laatste competitiewedstrijd van het seizoen verloren. De Ajacieden gingen op eigen veld met 1-4 onderuit tegen Jong AZ. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier





Sterren NL Top 25
Sterren NL Top 25: Afl. 19

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.



AFC Ajax
AFC Ajax: 🎙️  LIVE 14:30 | Ajax O18 - AZ O18 | Kampioenswedstrijd 🏆

Ajax O18 speelt zaterdag 11 mei om de landelijke titel op sportcomplex de Toekomst tegen de leeftijdsgenoten van AZ. Het duel is open voor publiek, begint om 14:30 uur en wordt live uitgezonden op Ajax.nl, in de Ajax App, op YouTube en op TikTok. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier



Minidisco | Kinderliedjes
Minidisco | Kinderliedjes: MAMA IS DE BESTE | Kinderliedjes | Moederdag | Karaoke | Minidisco

Zing mee met de karaoke van het liedje voor moederdag: Mama mama mama is de beste, is de mooiste, is de liefste van de hele wereld… Kijkwijzer: AL TEKST van MAMA IS DE BESTE (MOEDERDAG) Ooh aah-ahaah Ooh aah-ahaah Morgen breng ik je ontbijt op bed Verse jus, croissantjes en een koffie Die ik zelf voor je zet Jij krijgt dan veel kusjes Hartjes en cadeautjes en ook knutsels Die ik zelf heb gemaakt Want met Moederdag Word jij door mij verwend Omdat jij mijn lieve mama bent Mama mama mama is de beste Is de mooiste Is de liefste van de hele wereld Mama mama mama is de beste Is de leukste Is de liefste van allemaal Met Moederdag ruim ik alles op Doe ik de afwas en ook nog m’n kamer Alles wordt tiptop Ik doe extra goed mijn best Het is jouw dag en jij mag blijven zitten Er wordt niet gestrest Want met Moederdag Word jij door ons verwend Omdat jij mijn lieve mama bent Mama mama mama is de beste Is de mooiste Is de liefste van de hele wereld Mama mama mama is de beste Is de leukste Is de liefste van allemaal Ooh aah-ahaah Mama mama mama mama is de beste Is de beste Is de beste Ooh aah-ahaah Mammie mammie mammie mammie Mammie mama Mammie mama Want met Moederdag Doe ik alles voor jou Laat ik zien hoeveel ik van je hou Mama mama mama is de beste Is de mooiste Is de liefste van de hele wereld Mama mama mama is de beste Is de leukste Is de liefste van allemaal Ooh aah-ahaah Mama mama mama mama is de beste Is de beste Is de beste Ooh aah-ahaah Mammie mammie mammie mammie Mammie mama Mammie mama Mammie mama Ooh aah-ahaah Mama mama mama mama is de beste Is de beste Is de beste Ooh aah-ahaah Ooh mama, ooh mama, ooh mama... Meer weten over minidisco? Kijk en volg ons op: WEBSITE: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier @MinidiscoKinderliedjes



Zapp Kids top 20
Zapp Kids Top 20: Afl. 18

Tino Martin beantwoordt vragen van kijkers en Mixed Up treedt op met hun nummer Los.



Feyenoord
PREVIEW 📊 | N.E.C. - Feyenoord | Eredivisie #33

Feyenoord reist af naar Nijmegen voor de laatste uitwedstrijd van het seizoen. Alles over het uitduel met N.E.C. komt voorbij in een nieuwe Preview! #necfey ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Close Up
Close Up: De documentaire 'Being Ad Visser' zoomt in op een onderbelichte kant van Visser.

Ad Visser is voor veel generaties bekend als de excentrieke Mr. Toppop. Deze documentaire zoomt in op een onderbelichte kant van Visser. Hij blijkt een vindingrijke kunstenaar die, voortgedreven door nieuwsgierigheid en onstuitbare creativiteit, al zijn hele leven muziek schrijft en songs componeert.



Beestenbrigade
Beestenbrigade: Afl. 2

Doordat er steeds meer mensen zijn en minder groen is, kunnen vogels moeilijker hun nesten maken. Tim en zijn brigade komen in actie en helpen de bontbekplevier. En ze geven tips wat jij kan doen om te zorgen dat de vogels meer bouwmateriaal voor hun nest kunnen vinden.



vThorben
vThorben: Mega Veel *GRATIS* Rewards Claimen!

Bedankt voor het kijken naar Mega Veel *GRATIS* Rewards Claimen! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier





DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: LUAN GiNG TERUG NAAR DE WiNKEL OM DiT TE HALEN VOOR OPA | Bellinga Vlog #3153

Bedankt voor jullie Hulp! Klik hier team Bartedeal Samerwerking #ad LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 131

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



Michael Moore
Michael Moore: The Protest was Peaceful. Then the Violent Police Showed Up.

Michael Moore’s podcast pays another visit to the anti-war encampment on the campus of the City College of New York. The students’ peaceful protest is suddenly interrupted by the aggressive NYPD who show up to conduct a mass arrest and use force to hurt and injure young people demanding peace, divestment and a better world. Listen to it here, as it happened and as we recorded it. Voices that are not heard on mainstream media. For more of Michael's work, subscribe to his Substack at MichaelMoore.com ******************** Get a 4-week trial, free postage, and a digital scale at Klik hier Thanks to Stamps.com for sponsoring the show! ******************** Write to Mike: mike@michaelmoore.com --- Send in a voice message: Klik hier



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 95

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 35

Long Covid heeft het leven van chronische optimist Tiffany Nuijten totaal veranderd. Toch heeft dat haar blik niet verduisterd en blijft ze lichtpuntjes zien. Ze legt ons op bed met een sprankelende aanmoediging.





Das Boot
Das Boot: Afl. 5

Hoffmann weet zichzelf en zijn bemanning te redden uit een lastige situatie. Hij moet nu zorgen dat hij admiraal Kenton op tijd bereikt, en dat is ook nog niet zo eenvoudig, te midden van een grootschalige invasie. Herta verdwijnt uit het opvangcentrum, maar Hannie laat het er niet bij zitten en gaat op onderzoek uit. Koch en Schulz weten na een tip iemand op te pakken die zegt Fidelio te zijn.