True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

21-01-2024
De kist
De Kist: Afl. 2

Sterrenfotograaf William Rutten is zestien jaar als zijn vader plotseling overlijdt. Zijn dood zorgt voor een ommezwaai in Williams leven: hij stopt met school en stort zich volledig op zijn carrière als fotograaf. Als jaren later zijn moeder overlijdt, is William in Los Angeles, waar hij de wereldberoemde band U2 voor de lens heeft. In het vliegtuig terug naar huis overdenkt hij zijn leven met haar.



Na 7/10, antisemitisme in Nederland
Na 7/10, antisemitisme in Nederland: Rob Oudkerk onderzoekt het antisemitisme in Nederland na 7 okto

Rob Oudkerk spreekt met de burgemeesters van de vier grote steden, Femke Halsema, Ahmed Aboutaleb, Jan van Zanen en Sharon Dijksma, over de vlaggenkwestie en de rust en orde in woelige tijden als gevolg van de Israël-Gaza-oorlog. Andere gasten zijn de bestuurders van de Universiteit Leiden over intimidatie van Joodse en Israëlische studenten. Ook spreekt Rob met Willem Nijkerk, hoofd van de afdeling Landelijk Expertisecentrum Discriminatie van het OM, en met Pieter Klok, hoofdredacteur van de Volkskrant, over de verantwoordelijkheden van de hoofdredacteur van een landelijke krant rond het conflict tussen Israël en Hamas.



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Late Editie

Bekijk aflevering 21 van Hart van Nederland - Late Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 21 januari, 22:34 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Late Editie is een Nieuws programma



NOS Studio Voetbal
NOS Studio Voetbal: Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurte

Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met tafelgasten de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.



Frontlinie
Frontlinie: Afl. 1

Bram Vermeulen is in Niger, waar recent, in een golf anti-Westerse staatsgrepen in Afrika, een coup heeft plaatsgevonden. In de hoofdstad Niamey wordt al maandenlang gedemonstreerd tegen de bemoeienis van oud-kolonisator Frankrijk. Wat betekent die coup voor de bewoners en de laatste achtergebleven Europeanen? En wat zijn de gevolgen voor de relatie met Brussel, waar miljarden worden uitgegeven om migranten te stoppen? Bram ontmoet een van de laatste nog overgebleven Fransen in Niger, die nu na 42 jaar het land moet verlaten. Hij ontmoet ook een van de coupplegers, maar dat gesprek stokt snel.



Nadia
Nadia: Afl. 12

Nederland telt honderd miljoen kippen, ruim elf miljoen varkens en bijna vier miljoen koeien. Terwijl het aantal boeren afneemt, nemen de megastallen juist toe. Is dit de toekomst van de veeteelt?



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: In het Jopie Huisman Museum wordt een samengestelde atlas uit 1700 met 35 ka

In het Jopie Huisman Museum wordt een samengestelde atlas uit 1700 met 35 kaarten die de hele wereld vertonen getaxeerd. De boekhandels lieten deze toen voor je binden. In het Drents Museum bekijkt Emiel Aardewerk een zilveren kraankan, dat al een aantal generaties in de familie is. Dit soort grote stukken zijn zeldzaam en werden vaak omgesmolten voor de zilverwaarde. Echter, de handgrepen en de knoppen zijn van ivoor waardoor het moeilijk te verkopen is. In Het Scheepvaartmuseum een zeldzame klok uit 1700 en een schilderij met manden vol vis van Jan Weissenbruch. Rob Driessen taxeert in Museum Kasteel Groeneveld keramieke kerststalfiguren.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Hamas heeft in ruim drie maanden oorlog tussen de 20 en 30 procent van zijn strijders verloren, zegt The Wall Street Journal op basis van Amerikaanse en Israëlische inlichtingendiensten. * Strijd om land op de Westelijke Jordaanoever. Terwijl de oorlog woedt in Gaza wordt ook de situatie op de Westelijke Jordaanoever steeds penibeler. Een portret van een Palestijnse man die wordt weggepest uit zijn huis. Verslaggever Eelco Bosch van Rosenthal vertelt over de situatie op de Westelijke Jordaanoever. * Uit onderzoek van Nieuwsuur blijkt dat in bijna de helft van de gemeenteraden het informatiesysteem tekortschiet: informatie is lastig te vinden.



Nachtdieren
Nachtdieren: Afl. 3

Raven struint de donkere straten van Rotterdam af, een thuiswedstrijd. Raven komt Elly tegen. Hij heeft een queer-friendly nagelsalon aan huis. Ook ontmoet Raven Scott, die tot in de late uurtjes bezig is met het zoeken van items voor zijn speelgoedverzameling. Khaddouj gebruikt de nacht als inspiratie voor haar erotische kunstwerken. Vervolgens stuit Raven op Paul en Vincent; vader en zoon die allebei een voorliefde hebben voor de nacht en fotografie. De ras-Rotterdamse Bea schrijft het liefst tot laat in de nacht aan haar stoute keukenmeidenromans. Tot slot loopt Raven een koperdief tegen het lijf die onverwachts openstaat voor een praatje.



Het beste van...
Het beste van...: Afl. 3

Verschillende gasten vertellen hun herinneringen aan de Bee Gees. In een sneltreinvaart gaan we door de carrière van de broers Gibb. Hun wereldwijde doorbraak kwam met de film Saturday Night Fever. Hun succes was ongekend en ze scoorden maar liefst zes nummer 1-hits op rij in Amerika. Aan het discotijdperk komt eind jaren 70 vrij abrupt een einde op Disco Demolition Night, waarin een groot aantal discoplaten publiekelijk wordt verbrand. Zowel muzikanten als dj's hebben genoeg van de overkill aan discomuziek. Met als gevolg dat de Bee Gees zich in de luwte begeven. Als de Bee Gees eind jaren 80 terugkeren, scoren zij met You win again.



Maestro
Maestro: Wie van de kandidaten kan de rust bewaren, heeft de meeste feeling met de muziek en hanteer

Pepijn Lanen, Frédérique Spigt, Ammar Bozoglu, Tjitske Reidinga, Glodi Lugungu, Chris Zegers en Roos Moggré duiken, onder leiding van Frits Sissing, in de wereld van de vierkwartsmaten, partituren en slagpatronen. Wie kan de rust bewaren en hanteert de baton het beste?



De slag om Florida
De slag om Florida: Afl. 1

Sinds de jaren zestig geldt de kleine universiteit New College als een progressieve oase in Florida. Maar begin 2023 verandert dat: de conservatieve gouverneur DeSantis stelt een nieuwe raad van toezicht aan, aangevoerd door een bekende anti-woke-activist. De veranderingen staan niet op zichzelf. Het onderwijs in Florida ('de staat waar woke zal sterven', aldus DeSantis) is het toneel geworden van een felle strijd over onder meer genderneutraliteit en de inhoud van schoolboeken. Terwijl de veranderingen op de campus zichtbaar worden, vragen student internationale betrekkingen Sam en dramadocent Diego zich af of ze hier nog wel willen blijven.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



ZappDoc
ZappDoc: Afl. 1

De 11-jarige Brandon kreeg Nelson ooit als schattig minivarken. Maar Nelson is nu vijfhonderd kilo en een probleem voor de buurt. De buren klagen over stankoverlast. Als Nelson een internet hit wordt, verandert alles.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Ajax - RKC Waalwijk

20m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Ajax - RKC Waalwijk gespeeld op zondag 21 januari.



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting AZ - PEC Zwolle (v)

15m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel AZ - PEC Zwolle gespeeld op zondag 21 januari.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 21

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



NOS Studio Sport Eredivisie
NOS Studio Sport Eredivisie: Afl. 2

Samenvattingen van de voetbalwedstrijden in de Eredivisie, met analyses van Leonne Stentler.



Mollenstreken
Mollenstreken: Afl. 3

Speurneus Lavezzi Rutjes is terug om de Mol te ontmaskeren! In zijn eigen studio bespreekt hij de nieuwste aflevering van Wie is de Mol?. Samen met de jonge kijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken om antwoord te geven op die ene vraag: Wie is de Mol?



Podium Klassiek
Podium Klassiek: Afl. 3

Pianist Nikolai Lugansky, interpreet van met name Sergej Rachmaninov, speelt twee van diens preludes. * Pianist Cor Bakker eert jazzpianist en componist Louis van Dijk. Met bariton Thomas Oliemans brengt hij het lied Hoop. * Jonge held-hoboïst Thijs van Oosterhout (18) wordt door pianist Mariken Zandvliet begeleid in een Romance van Carl Nielsen. * De Hoge Tafel: Jawa Manla vertelt over zangeres Asmahan (1912-1944). Met Fuse zingt Jawa een van haar liederen. * Huisband Fuse zet componist en gitarist - van de band The National - Amerikaan Bryce Dessner op de 'Wall of Fuse'.



NOS Studio Sport
NOS Studio Sport: Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -eveneme

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.



NOS Journaal
NOS Journaal: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de we

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Wait for it! #short #shorts

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



Taarten van Babel
Taarten van Babel: Afl. 3

Yfke (10) vindt zelf dat ze misschien wel erg veel ruzie maakt met haar broer, maar ze houdt tegelijkertijd ook heel veel van hem. Wat kan liefde toch ingewikkeld zijn. Voor Yfke is de computer heel belangrijk, haar vader vraagt zich zelfs af of ze met de computer wil trouwen. Gelukkig gaat ze ook graag naar volleybal, net als haar broer. Dus, Yfke gaat met een volleybaltaart veel goed maken!



Vrouwen Eredivisie
Vrouwen Eredivisie: Samenvatting Telstar - PSV (v)

27m ago - Samenvatting van het Azerion Vrouwen Eredivisie-duel Telstar - PSV gespeeld op zondag 21 januari.



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Vitesse - Feyenoord

23m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Vitesse - Feyenoord gespeeld op zondag 21 januari.



Wat maak je Menu?
Wat maak je Menu?: Afl. 3

Quizshow vol gekke ingrediënten in heerlijke gerechten. Met als grote vraag: als je weet wat je eet, vind je het dan extra lekker of juist extra vies?



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles

25m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel Sparta Rotterdam - Go Ahead Eagles gespeeld op zondag 21 januari.



SLAM!
SLAM!: BRENNAN HEART bringing the Jengi REMIX you didn’t expect ✨#ravebaby #djset #shorts

SLAM! brings you THE best sets that were recorded live at ADE. This time it's Brennan Heart in the booth. Location: Room Mate Hotel Aitana in Amsterdam Klik hier more SLAM sets ADE tracklists at Klik hier live DJ sets? SLAM! invites almost daily the best DJs in our studio. Subscribe to this channel to stay tuned! Don’t forget to subscribe to the SLAM! - YouTube channels: SLAM! – Radio Klik hier – Music Klik hier – Series Klik hier you want exclusive content? Klik hier Your Life



Peppa Pig Nederlands
Peppa Pig Nederlands | Balletlessen | Tekenfilms voor kinderen

Peppa Pig Nederlands - Balletlessen Veel plezier vergeet je niet in te schrijven: Klik hier Peppa is een schattig en ondeugend klein varkentje die samenwoont met haar kleintje broertje George, Mama Big en Papa Big. Peppa houdt erg van spelletjes spelen, verkleden, dagjes uit en in modderpoelen springen! Haar avonturen eindigen altijd goed en met een vrolijke knor. Welkom op de officiële Nederlandstalige Peppa Pig youtube kanaal. Wij hebben een wereld gecreëerd met aflevering en compilaties van Peppa om zelfs de grootste Peppa fans blij te maken. #PeppaNederlands #PeppaDutch #PeppadeBig



Eredivisie
Eredivisie: Samenvatting FC Utrecht - PSV

20m ago - Samenvatting van het Eredivisie-duel FC Utrecht - PSV gespeeld op zondag 21 januari.



A kind of spark
A kind of spark: Tijdens een schoolproject ontdekt het autistische meisje Addie dat in haar dorp vro

Addie en haar vriendin Audrey gaan bij de inwoners van Juniper langs om hen uit te leggen waarom er een gedenkteken moet komen voor vervolgde heksen. De relatie tussen Nina en Keedie loopt stroef, dus Addie besluit een feestje voor haar zussen te organiseren.



Venny & De Bims
Venny & De Bims: Afl. 2

Venny heeft enorme heimwee terug naar Houten. Cyra komt met een briljant idee hoe Venny ervoor kan zorgen dat haar moeder terug wil verhuizen naar Houten. Venny is naar de Bijlmer verhuisd met haar moeder en zus. Dat vindt ze alles behalve fijn... Haar kennismaking met haar nieuwe buurtje is niet de beste. Met hulp van haar bestie Cyra probeert ze haar moeder te beïnvloeden, zodat ze weer terug zullen verhuizen naar Houten.



Wilde ganzen
Wilde Ganzen: Afl. 3

Steeds meer jongeren rondom de stad Nova Friburgo in Brazilië zijn geïnteresseerd in duurzame landbouw. Er liggen grote kansen voor arme studenten. Daarom vragen we uw hulp voor de bouw van een educatief centrum.



Buitenhof
Buitenhof: Afl. 3

Het KNMI houdt de komende jaren rekening met nattere winters. Te gast is demissionair minister van Infrastructuur en Waterstaat Mark Harbers: hoe zorgen we dat we in Nederland droge voeten houden? * Voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm en luitenant-generaal buiten dienst Mart de Kruif over het aanhoudende geweld en de oorlogsdreiging in het Midden-Oosten. Waar staan we nu? Ook spreken we met Midden-Oosten-correspondent voor The Economist Gregg Carlstrom. * Poolbioloog Maarten Loonen van de Rijksuniversiteit Groningen doet al meer dan 30 jaar onderzoek op Spitsbergen in de Noordelijke IJszee.



Hoop Helder Hulleman
Hoop Helder Hulleman: Bier, Bataljons En Betuwse Betovering

Steun ons: word lid en bekijk exclusieve video’s en extra behind the scenes op svenhulleman.nl



Ik vertrek
Ik vertrek: Afl. 4

Loes en Steven besloten om met hun kinderen te emigreren naar Spanje in een zelfgebouwde camper. Hun emigratie is een groot succes dankzij de handigheid van Steven. De familie Jansen daarentegen is nog steeds niet klaar met de verbouwing van hun chateau. Met vijf dochters en nog een baan erbij houden zij weinig tijd over. Wat kunnen zij leren van hun collega's in Spanje?



Nederland zingt op zondag
Nederland Zingt op Zondag: Afl. 4

Zondag 21 januari 2024 start de week van gebed. Het thema van 2024 is 'Heb God lief en je naaste als jezelf', gebaseerd op de tekst uit Lucas 10:27. Je kunt jezelf afvragen wie je naaste is, maar Jezus draait deze vraag om en zegt: 'Vraag jezelf af of je een goede naaste bent.' Jurjen ten Brinke deelt hierover meer in zijn overdenking. Ook is er samenzang.



WNL op zondag
WNL Op Zondag: Te gast: Hanke Bruins Slot, Jan Latten, Jacco Vonhof, Aylin Bilic en Charles Groenhui

Oud-VVD-minister Henk Kamp over de Haagse politiek. * Vice-premier en D66-leider Rob Jetten over zijn Europa-speech. * De nieuwe OM-topman Rinus Otte over de aanpak van criminaliteit. * Digitale nomade Esther Jacobs over het nieuwe werken.



Eucharistieviering
Eucharistieviering: Afl. 3

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Sint Agathakerk te Lisse. Celebrant: Bouke Bosma.



Geloofsgesprek
Geloofsgesprek: Afl. 3

Op deze zondag van het Woord van God wordt duidelijk hoe we bezield worden door de verhalen uit de Bijbel. Pieter Clemens was leraar Frans en werd ook lector om het Woord van God te delen met kerkgangers. Iwan Osseweijer is diaken en als zodanig betrokken bij de liturgie. Maar dat Woord van God droeg hem ook om er in december als Goedheiligman te zijn voor kinderen die aan alles tekort hebben.



Bid, bedank, bewonder
Bid, bedank, bewonder: Afl. 3

Gerrie Kersbulck-Koelewijn uit Bunschoten-Spakenburg is kapster en vindt het belangrijk om mensen die het moeilijk hebben zich mooi te laten voelen. Dat doet zij niet alleen voor haar eigen klanten; in de 'Week van gebed voor eenheid' zorgt ze voor verbinding in het hele dorp. Giovanca spreekt met haar hierover.



Ik Mis Je
Ik mis je: Afl. 6

Als de liefde van haar leven overlijdt, zoekt Dinie Huijgen steeds vaker troost in drinken. Ze schakelt hulp in, maar krijgt dan te kampen met ziekte en raakt in een coma. Na die roerige tijd heeft ze één troost door haar geloof: hem weer terugzien. * Henk van Rosmalen had nooit een warme band met mijn moeder. Als ze overlijdt, vindt Henk een briefje waarop liederen staan die haar dierbaar zijn. Voor Henk een knipoog uit de hemel om op deze manier iets van zijn moeder te ontdekken en om dit te gebruiken voor de uitvaart.



Zappsport
Zappsport: Afl. 2

Theo klust bij als dj, op het NK Breakdance wordt er gebreakdancet met Salala en Seigo en het is de beurt aan Heracles om te latjetrappen.



De verwondering
De verwondering: Afl. 3

Maartje Swennen leidde aan de buitenkant een succesvol leven als wetenschapper, maar ze was niet gelukkig. Haar leven lang had ze zich aangepast aan de verwachtingen van anderen. Alles werd anders toen ze op een dag op kantoor een mystieke ervaring had. De mystieke ervaringen die volgden - die soms prettig, maar soms ook moeilijk en onplezierig waren - deden Maartje inzien dat onze essentie liefde is. Het bezoek aan de boshut voelt voor Maartje als een coming out. 'Heel veel mensen kennen mij als een scherp analytische vrouw. Toch wil ik de moed opbrengen om dit verhaal te vertellen.'



Kindertijd
Kindertijd: In 'Mijn weg naar school' volgen we kinderen op hun weg naar school. In Kijk mij nou lat

In 'Mijn weg naar school' volgen we kinderen van over de hele wereld op hun weg naar school. Te voet, met de boot, te paard, op de fiets of met de kabelbaan. In 'Kijk mij nou' laten kleuters iets zien wat zij leuk of belangrijk vinden.



Sanny Verhoeven
Sanny Verhoeven: Eerste wintersport met de kinderen!! + SNOWPAIR!! 🤩

Wintersport met de kinderen! Wat een DROOM. Van tevoren had ik gedacht dat ikzelf niet zoveel zou skieën, maar dankzij de skiles en snowpair was het echt vakantie. De familie van Rebecca Boektje was er ook, en dat was een mega klik :-) Als je nog op wintersport gaat en een goede skibril zoekt, kijk dan vooral bij het Nederlandse merk Animo. Ze komen in te gekke kleuren en de glazen zijn heel snel te verwisselen dankzij magneetjes: Klik hier (vandaag geven ze korting!) De reis werd georganiseerd door: Klik hier hen hadden we ook een Nederlandse Snowpair. Hotel: @Adler Resort Hinterglemm Deze video is een samenwerking met Animo. Deze vermelding is onderdeel van de ‘Social Code: YouTube’. Voor meer informatie over deze richtlijnen, ga naar Klik hier deze vlog: wintersport, sneeuw, skivakantie, kinderen, ski-bril, Animo



Kwebbelkop
Kwebbelkop: Goodluck getting over 100 #shorts

Thanks for watching my video! I love playing GTA 5 and many more games! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier forget to subscribe for more amazing Kwebbelkop content!



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 20

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.