True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

01-02-2024
Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Anja van Loon, Floor Maten en Marije van Ettekoven over Dakar Rally. * Martin Sitalsing en Sheila Adjiembaks over liquidaties in Nederland. * Rob Savelberg over demonstraties tegen AfD in Duitsland. * Martin van Rijn en Naomi Ellemers over grensoverschrijdend gedrag bij de NPO.



2Doc
2Doc: Afl. 4

Diep in de Russische bossen zoekt de 65-jarige mensenrechtenactivist Joeri Dmitriev naar massagraven uit de tijd van Stalins terreur tegen de eigen bevolking. De Nederlandse regisseur Jessica Gorter volgt nauwgezet hoe de Russische historicus, tegen de zin van de overheid, duizenden slachtoffers opgraaft, identificeert en herdenkt, totdat hij wordt gearresteerd en veroordeeld tot vijftien jaar strafkamp.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 8

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 14 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 1 februari, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Factcheckers
Factcheckers: Afl. 4

De eerste traan van verdriet komt uit je linkeroog. We kunnen dode mensen milieuvriendelijker begraven. Het is makkelijk te leren om vier minuten je adem in te houden. Wat is waar en wat niet?



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Grensoverschrijdend gedrag bij de publieke omroep. Dat blijkt uit het langverwachte rapport van de commissie-Van Rijn. Te gast zijn Frederieke Leeflang voorzitter van de raad van bestuur van de NPO en Arjan Lock, EO-directeur die optreedt namens de omroepen. * Vijftig miljard voor Oekraïne. De leiders van de 27 EU-landen hebben een akkoord bereikt over een steunpakket van tientallen miljarden voor Oekraïne voor de komende jaren. Ook de Hongaarse premier Viktro Orbán steunt de beslissing. * Hogere huren nodig? Minister Hugo de Jonge van Volkshuisvesting wil huren aan banden leggen via een puntenstelsel.



Mr. Frank Visser doet Uitspraak
Mr. Frank Visser Doet Uitspraak

De 78-jarige Teuni uit Gorinchem heeft een dik parkeerprobleem. Haar buren parkeren hun auto's namelijk dermate asociaal dat Teuni haar eigen auto nauwelijks kan in- en uitparkeren. De ruzie hierover loopt zo hoog op dat de kemphanen elkaar inmiddels behoorlijk in de wielen rijden. Kortom, hoogste tijd dat mr. Visser en Viktor met gierende banden naar Gorinchem afreizen om deze parkeerbotsing op te lossen.



Pointer
Pointer: Afl. 4

In de winter maken veel mensen graag een knapperend haardvuurtje aan. Gezellig toch? Maar houtrook zorgt regelmatig voor overlast en kan gezondheidsklachten geven, zoals bij Dirk het geval is. Hij ervaart overlast omdat buurtbewoners hout stoken, hij krijgt het benauwd en ligt er 's nachts wakker van. Als hij melding bij de gemeente maakt, gebeurt er weinig mee. Wat kan hij doen?



Project Dans
Project Dans: Afl. 1

De zoektocht naar 'de beste allrounddanser van Nederland' gaat van start. Dertig getalenteerde amateurs en beginnend professionals melden zich bij professioneel danser Redo voor de audities. Ze krijgen opdrachten waarin ze aan coaches Natascha en Shaker laten zien wat ze in huis hebben. Die kiezen er uiteindelijk tien danstalenten uit. Wie wint een plek in de nieuwste voorstelling van ISH Dance Collective?



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: Een kleine impressie van onze nieuwjaars borrel

Bedankt voor jullie aanwezigheid op onze nieuwjaarsborrel! Het was geweldig om jullie allemaal te zien. We gaan enthousiast verder en kijken uit naar onze volgende borrel eind mei. Hou onze website en nieuwsbrief in de gaten voor meer info. Tot dan! --- Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belan

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 23

In Amsterdam wonen Koen en Noor in een benedenwoning, waarbij een verzameling extravagante objecten het interieur een unieke uitstraling geeft. * Chef-kok Sharon maakt een heerlijke vegetarische variant op de Japanse lekkernij gyoza. * Door de bossen bij de Hooge Vuursche is het fijn wandelen over de verschillende paden. Om het bos zo veilig mogelijk te houden, wordt de natuur soms een handje geholpen. Boswachter Marieke gaat met collega Bob mee om dat te zien. * Planten zijn er in vele kleuren en motieven, maar sommige kleurafwijkingen zijn niet zo bedoeld. Rogier van Vught van de Hortus Leiden laat zien waarom de bonte planten bont zijn.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 4

Jörgen Raymann zit aan de rechterhand van Jeroen. * De tijd begint te dringen voor formateur Ronald Plasterk: eind volgende week moet hij de Tweede Kamer informeren over zijn bevindingen. Marleen de Rooy praat ons bij. * De commissie-Van Rijn presenteerde vandaag haar langverwachte rapport over grensoverschrijdend gedrag bij de publieke omroep. Wij bespreken de bevindingen met BNNVARA-directeur Suzanne Kunzeler, adviseur van de commissie-Van Rijn Mariëtte Hamer, redacteuren Tamar Bot en Fanny van de Reijt en journalist Marijn de Vries.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Yasmin en Michael waren vanaf de eerste seconde compleet overdonderd, en als de klik zo geweldig en intens is kan het ineens heel snel gaan. Kunstenares Betty zou het vast heerlijk vinden om ook zo in iemand zijn armen te vallen. En die iemand zou dan Aad moeten zijn.



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 32

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Nizar bezoekt het hart van Europa: het Europees Parlement in Brussel.

Nizar bezoekt het hart van Europa: het Europees Parlement in Brussel. Na de Tweede Wereldoorlog kwam een aantal landen op het idee dat het slimmer was om samen te werken en zo ontstond de Europese Unie. De 27 aangesloten landen bedenken daar allemaal wetten, maar wat zien wij daar nou van terug in het dagelijks leven? Wat hebben eieren, een harinkje, je internetbundel en het klimaat met Europa te maken? Nizar gaat op onderzoek met Leverne, jongerenvertegenwoordiger van Europese Zaken. En de Dat-kan-toch-anders-man is erbij als de Europese Unie wordt bedacht.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: De etalage voor het beste van de regionale omroepen met de mooiste documentair

In de documentaire Utrechtse verhalen van WOI staan we stil bij de Eerste Wereldoorlog. Ondanks dat Nederland neutraal was, ging de oorlog niet onopgemerkt voorbij. In Roeg! wandelen we de Acht van Amen door bos en beemd. Boswachter Evert Thomas staat stil bij voorjaarsbloeiers en vlinders.



De Faker
De Faker: Afl. 19

In Lichtenvoorde woont de familie Kroon. Lukt het hen om Marije Zuurveld in de maling te nemen en een sportief uitje te winnen?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 27

Waarom demonstreren boeren in Brussel? * Eindrapport van de commissie Van Rijn * Orbán en de EU-top * Ouderen wonen langer thuis en zijn daardoor kwetsbaar voor financieel misbruik



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 23

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Stip it
Stip it: Afl. 4

Door de pestbril (VR) op te zetten, ervaren YouTuber en rapper Qucee en een groep kinderen hoe het voelt om gepest te worden. Anne-Mar neemt ze mee in het verhaal van Daniel. Hij wordt al jarenlang gepest, omdat hij gek is op musicals en dansen. Hij is zich daardoor anders gaan gedragen om maar niet op te vallen. Als verassing is Daniel ook zelf aanwezig, zodat er vragen aan hem gesteld kunnen worden. Is het pesten inmiddels gestopt?



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 24 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 1 februari, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Brugklas
Brugklas: Tommie steekt vuurwerk af op school en terwijl Amir probeert uit te leggen dat dit levensg

Tommie steekt vuurwerk af op school en terwijl Amir probeert uit te leggen dat dit levensgevaarlijk is, wordt hij als dader aangewezen.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Te gast: Linda Hakeboom, Ed Wubbe, Nicholas Singer, Tamar van Riessen

Linda Hakeboom over Wereldkankerdag, waarbij aandacht wordt gevraagd voor het verder leven na kanker. * Jan Slagter reageert op het rapport van de Onderzoekscommissie Gedrag en Cultuur Omroepen. * Tamar van Riessen over de Frans Hals-ontdekkingsreistentoonstelling die geopend wordt in het Rijksmuseum. * Ed Wubbe en Nicholas 'Shaker' Singer over Project Dans; een nieuw tv-programma waarin gezocht wordt naar de beste allrounddanser van Nederland.



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 3

Iedereen is bezorgd bij de komst van Matthew Crawley, de vermoedelijke erfgenaam van Downton Abbey, en zijn moeder Isobel. Matthew kan moeilijk aan zijn luxe nieuwe leven wennen. Zijn oom Robert wijst hem op zijn verantwoordelijkheden, maar Matthew blijft vast van plan een baan te nemen als jurist bij een lokale firma.





Boos
Drs. Samana Clinics: scheve fillers, infecties en drugs in de behandelkamer | BOOS S10E11

Blauwe lippen, zwellingen, bulten en onverwachts hoge kosten; de lijst met klachten van klanten van cosmetische kliniek Drs. Samana Clinics is fors. Een van hen is de 25-jarige Faiza*, zij ging eind vorig jaar langs bij de kliniek langs, maar kwam - voor haar gevoel - verminkt naar buiten. Aangeboden correcties vanuit de kliniek boden geen oplossing en de rekening van zo'n 3000,- euro moest ze gewoon betalen. Wij zochten alles uit en kwamen in contact met andere gedupeerden, een groep ex-medewerkers, zochten contact met experts en doken in wat er nou wel en niet mag in Nederland als het gaat om cosmetische zorg. De kliniek is ooit bekend geworden door influencers als Sarah van Soelen en de 'terror twins' van Ex On The Beach, maar achter de schermen zou er een hoop misgaan. Deze aflevering kwam tot stand met hulp van o.a. Catharina Meijer (NVCG) en Het Juridisch Loket. Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl! Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen. Deze aflevering kwam tot stand met hulp van o.a. Catharina Meijer (NVCG) en Het Juridisch Loket. Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal! Hier vind je onze website: Klik hier ons ook op Instagram en TikTok: Klik hier





BarnKidz
BarnKidz: Kleine Teen gaat op zoek naar een fabeldier, maar de zoektocht verloopt heel anders dan ge

Kleine Teen gaat op zoek naar een fabeldier, maar de zoektocht verloopt heel anders dan gepland.

























Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven weer nieuwe avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 19

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.





Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn burgemeester van Kampen Sander de Rouwe, diplomatiedeskundige Robert van de Roer en columnist Roos Schlikker. Met hen hebben we het over de Spreidingswet die ingaat, over de spannende EU-top in Brussel, over de open dagen van middelbare scholen en de keuze van leerlingen van groep acht.







NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 31

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internat

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.