True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Contact   Privacy & Cookies  

04-03-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 7

Angst slaat schrijver Machteld Siegmann regelmatig om het hart, vooral in de nacht. Juist haar fantasie en verbeelding geven dan houvast.



Ziggo Sport voetbal
Inter - Genoa

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal
Rondo 04-03-24

Van dit programma is geen informatie beschikbaar









Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

Emile Schrijver, Salo Muller, Judith Belinfante en Ronit Palache over de opening van het Nationaal Holocaustmuseum.



2Doc
2Doc: Afl. 14

Loubna, een 30-jarige vrouw die haar leven lang haar autisme heeft verborgen om aan maatschappelijke normen te voldoen, gaat samen met haar moeder op roadtrip door Frankrijk. Tijdens de reis onthult Loubna haar worstelingen en verlangen naar zelfacceptatie, terwijl ze in gesprek gaat met haar moeder, mentor, vriendin en collega's.



De Avondshow met Arjen Lubach
De Avondshow met Arjen Lubach: Afl. 25

Via de waan van de dag duikt Arjen Lubach in een zee van nieuws. Samen met zijn correspondenten brengt hij vier keer per week een avondshow vol feiten en futiliteiten.



FORMULA 1
FORMULA 1: Unbeatable In Bahrain: Maloney’s F2 Masterclass | 2024 Bahrain Grand Prix

It was a perfect start to the 2024 FIA Formula 2 season for Sauber Academy driver Zane Maloney, who took victory in the first F2 Feature Race of the year less than 24 hours after winning the Sprint Race! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #RoadToF1





Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 36 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 maart, 21:37 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Keuringsdienst van waarde
Keuringsdienst van waarde: Afl. 8

Pudding en snoep: al zolang ze er zijn staan ze stijf van de gelatine. En het is het slechtst bewaarde geheim van de voedingsindustrie dat gelatine gemaakt wordt van dode dieren. Vaak varkens, soms koeien. Lastig voor vegetariërs en mensen met een geloof. En omdat klant koning is, zeggen sommigen het spul uit hun etenswaar te hebben gehaald. Maar plots ziet de Keuringsdienst gelatine op plekken waar het eerder nooit was opgevallen. Van pesto tot kokosbrood. Chocolademousse tot vlaflip. Maar waarom kan het één wel en het ander niet zonder gelatine? Keuringsdienst van waarde over dode dieren op plekken waar je ze niet verwacht.



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Vordert de formatie? Een meerderheidskabinet van PVV, NSC, VVD en BBB bleek er vorige week niet meer in te zitten. Maar wat dan wel? Arjan Noorlander heeft het laatste nieuws. Zeespiegelstijging: meebewegen of dijken hoger? Technisch bestaan er allerlei manieren om Nederland ook in de verre toekomst veilig te houden voor de stijgende zeespiegel. We bespreken de opties met Deltacommissaris Co Verdaas. * Strengere dierenwet op losse schroeven? Alle Tweede Kamerleden zeggen dat ze een dierwaardige veehouderij willen, maar er is grote verdeeldheid over de manier waarop.



Gorts Wijnkwartier
Gorts Wijnkwartier: Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux.

Ilja Gort en zijn familie heten de kijker welkom op hun wijnchateau in Bordeaux. Ilja vertelt alles over wijn maken, wijn drinken en wat hij en zijn gezin allemaal meemaken op dat 'betoverende stukje aarde'. Hij onthult de geheimen van het wijnmaken, zoals hoe je water in wijn kan veranderen, maar ook slimme wijnkooptips. Natuurlijk ontbreekt ook de grabbelton met kijkersvragen niet evenals Gorts schatkamertje vol heerlijke wijnen waaruit hij een keuze maakt als zijn 'wijnboerenminnares' Caroline weer de sterren van de hemel kookt.





Kamp Van Koningsbrugge
Kamp Van Koningsbrugge: Afl. 6

De cursisten worden compleet aan zichzelf overgelaten, als ze ruim 24 uur moeten zien te overleven in een volledig bemost bos. Wat doet de stilte, eenzaamheid en slaaptekort met ze? En wat gebeurt er als ze uit het niets in actie moeten komen?



Radar
Radar: Afl. 5

Slachtoffers van het toeslagenschandaal willen weten waarom de Belastingdienst hen heeft getiranniseerd. Daarom eisen ze álle documenten op die de Belastingdienst over hen heeft verzameld. De wachttijd is inmiddels drie jaar. Fons Hendriks houdt zich bezig met een magnetische waterontharder die water onthardt. Het apparaat is goedkoop en makkelijk te installeren. Maar of het ook echt werkt? Fons komt erachter dat de zaken van de eigenaar van het bedrijf dat de magneten verkoopt, op zijn zachtst gezegd niet lekker lopen.



Van Roosmalen & Groenteman
Van Roosmalen & Groenteman: Afl. 8

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen nemen samen met verschillende gasten op geheel eigen wijze de actualiteit door. Vanuit een compleet vernieuwde studio worden urgente en minder urgente nieuwsberichten besproken. Politiek, media, en sport, alles komt voorbij. En uiteraard ontbreekt de vertrouwde rubriek 'Briefje van Marcel' niet.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 46

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Met het Mes op Tafel
Met het Mes op Tafel: Afl. 13

De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen. Maar ook door te passen op het goede moment kun je winnen.



FORMULA 1
FORMULA 1: Sainz Battles Teammate Leclerc | The Top 10 Onboards | 2024 Bahrain Grand Prix | Qatar Ai

Ride onboard with the drivers as they fought for supremacy at the opening race weekend of the season. Presented by Qatar Airways. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 45

Het huurhuis van Petra in Haarlem knalt van de kleurencombinaties en staat vol met tweedehands parels. Blauw en groen, roze en oranje; niks is te gek voor Petra. * In de week zonder vlees en zuivel maakt chef-kok Geneal een plantaardige gerecht: noodles met sesamcurry en speciale spitskoolbonbons. * Boswachter Marieke is in de provincie Groningen, waar landbouwgrond in samenwerking met de boeren weer teruggegeven is aan de natuur. Met boswachter Beppie ziet ze hoe snel dieren terugkomen, maar ook planten en het veen zich weer herstellen. * In de Hortus van Leiden laat Rogier van Vugt de veelzijdigheid en schoonheid van de cyclaam zien.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 26

Roos Moggré zit aan de zijde van Sophie. * In Glasgow beleefde de Nederlandse atletiekploeg het succesvolste WK indoor ooit. Lieke Klaver en Jeroen Stekelenburg blikken terug op de successen. * Connie Palmens De wetten is van debuutroman uitgegroeid tot klassieker. Nu is er de toneelbewerking door Eline Arbo op de planken bij ITA. * Precies 30 jaar geleden stonden honderden Britse meiden zenuwachtig te wachten op een auditie voor de meidengroep de Spice Girls. We blikken terug op het begin van dit stukje pophistorie met Nynke de Jong, Henkjan Smits en Sita Vermeulen. * De avond wordt muzikaal afgesloten door Totally Spice.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 64

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

De Poolse Patrycja spreekt graag duidelijke taal. Maar een stevige work-out met de personal trainer van Conner kan ze wel waarderen. Voor Isabelle en Djavan is het grote liefdesavontuur nog maar net begonnen.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Wouter komt met een challenge voor een prikkelarmer leven: try to be saai!

Wouter komt met een challenge voor een prikkelarmer leven: try to be saai! Eva duikt in het vermoeiende gaapmysterie, want waarom gapen we eigenlijk? En waarom vinden veel mensen spruitjes eigenlijk vies? In Onzichtbare Huisdieren gaat het over de schimmel.





Expeditie Nederland
Expeditie Nederland: Onderwerpen die iedereen raken kunnen, hoe klein ons land ook is, een paar kilo

Kunst in openbare ruimtes kan inspireren, maar ook weerstand opwekken in de omgeving. Er wordt stilgestaan bij een monument van Michiel de Ruyter. Hij is eeuwenlang vereerd als held, maar klopt dit beeld nog wel? Ook zijn de inwoners van Workum zeer ontevreden over een kunstwerk, gemaakt door een Engelse kunstenaar. Dit gaat volgens Workumers ten koste van de lokale bevolking.



De Faker
De Faker: Afl. 41

De familie Knobben ontvangt oud-Mol Rob Dekay in Rotterdam. Lukt het Rob om een puntje binnen te halen?



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 54

Aantal Nederlanders met obesitas neemt snel toe, zorgen om (jonge) kinderen * Hoe verder als de opvang van 'derdelanders' uit Oekraïne vanaf morgen stopt? * Buitenlandse vastgoedbeleggers laten huurders in beschimmelde huizen wonen * Jaarlijks wordt 267.000 ton kleding vernietigd in Europa, maar waarom eigenlijk?



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 45

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: A Cypherpunk Manifesto - Tom van Lamoen

Tom geeft je een kijkje in de intrigerende wereld van de activistische Cypher punks. Dit Cypherpunk Manifesto is een ode aan privacy en waarom dit zo belangrijk is voor een menselijk bestaan. Lees de column hier: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!



Feyenoord
MEE met het UITVAK! | AWAYDAY STORIES | PSV – Feyenoord

Feyenoord werd tegen PSV gesteund door 1.600 meegereisde supporters. Ook onze camera’s gingen met de combi-trein mee naar Eindhoven, voor een AWAYDAY STORIES deels vanuit het uitvak. #psvfey Meer van deze aflevering van STORIES bekijken? Ga dan snel naar Feyenoord ONE! ➵ Klik hier ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 46 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 4 maart, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Gio
Gio: LYNN IS IN PANIEK! DIT MOET JE NOOIT MEER DOEN!😡

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: Klik hier Abonneer voor meer plezier: Klik hier Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: Klik hier Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



Brugklas
Brugklas: Afl. 91

Wanneer Yuna meneer Abouab wil helpen, gooit ze per ongeluk koffie over de net gemaakte proefwerken. Abouab denkt dat ze het expres heeft gedaan.



FORMULA 1
FORMULA 1: Hamilton & Verstappen Collide! 🔥 #shorts

Rewind back to an intense 2021 battle with Lewis Hamilton and Max Verstappen at the Saudi Arabian Grand Prix. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Behind The Scenes F1 Drivers Opening Titles

Lights, camera, action! Watch the behind the scenes for the makings of the opening titles for the 2024 F1 season! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier





PSV
PSV: SPECIAL | Bondsridder Rijvers

Met grote droefenis heeft PSV kennisgenomen van het overlijden van clubicoon Kees Rijvers. De Bondsridder stond bekend als een van de invloedrijkste personen binnen het Nederlands topvoetbal. Rijvers wordt onder meer herinnerd als de Hoofdcoach onder wie PSV zich ontpopte tot een topclub. In mei 2023 maakte PSV TV deze special over Kees Rijvers. Lees hier meer: Klik hier NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Downton Abbey
Downton Abbey: Afl. 4

De grote dag van Edith is aangebroken en iedereen maakt zich klaar voor haar huwelijk met Anthony Strallan. Robert Crawley is gezien de financiële situatie niet echt in de stemming.



Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 44

Janny van der Heijden bespreekt het culinaire nieuws rondom de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. * Jim Bakkum tourt door Nederland met zijn theatershow Oud geleerd, Jong gedaan. * Wie staan er in de halve finale van Heel Holland Bakt en welke bakker moest de tent verlaten? Diegene staat nu in onze keuken om terug te blikken op zijn/haar deelname. * Hans Schnitzler heeft een leuk nieuwtje dat hij in onze uitzending bekend mag maken.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 63

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Feyenoord
+1 for Minteh & Gimenez 📈 #Feyenoord #Minteh #Gimenez #Football

ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: Will Red Bull stay ahead? How did Sainz stun Leclerc? | 2024 Bahrain GP Review | F1 Natio

Max Verstappen and Sergio Perez completed a Red Bull 1-2 at the Bahrain Grand Prix, but was their success track-specific and will we see a closer race on a different surface in Saudi Arabia this weekend? From the heart of the Bahrain paddock, Tom Clarkson is joined by 1996 World Champion, Damon Hill, and ESPN's Juan Fossaroli, to discuss what they think the competitive order of the grid is after 2024’s season-opener. Red Bull’s Chief Technical Officer Adrian Newey drops by to talk about the RB20’s strengths and how it compares to last year’s record-breaking car. You’ll hear reaction from Verstappen, Perez and third-place finisher Carlos Sainz. Also on the agenda: does Charles Leclerc need to be more ruthless with his team? Why did Mercedes’ race pace fall below expectations? Are Aston Martin and McLaren stronger now than at the end of 2023? And what's behind Alpine's slow start? 02:42 – Why it could be closer in Saudi 17:25 – Adrian Newey explains the RB20 23:53 – Sensational Sainz 30:11 – Should Leclerc ask more from Ferrari? 35:05 – More to come from Mercedes? 39:57 – Where are McLaren + Aston? 46:03 – Why are Alpine off the pace? 49:49 – Driver of the Day For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #F1Nation



EnzoKnol
EnzoKnol: VERF VOOR DE BABY KAMER UITZOEKEN! #3855

Knolpower kledinglijn ➜ Klik hier video: Abonneer op dit kanaal: Klik hier speel ook games! Die kan je hier vinden ➜ Klik hier naam is Enzo Knol en ik upload elke dag om 4 uur een vlog! Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: Klik hier me op: Instagram: Klik hier Alle afspeellijsten ⇩ ↪ EnzoKnol Vlogs 2601 t/m 2800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2401 t/m 2600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2201 t/m 2400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 2001 t/m 2200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1801 t/m 2000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1601 t/m 1800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1401 t/m 1600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1201 t/m 1400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1001 t/m 1200: Klik hier EnzoKnol Vlogs 801 t/m 1000: Klik hier EnzoKnol Vlogs 601 t/m 800: Klik hier EnzoKnol Vlogs 401 t/m 600: Klik hier EnzoKnol Vlogs 201 t/m 400: Klik hier EnzoKnol Vlogs 1 t/m 200: Klik hier Minecraft Seizoen 3: Klik hier Minecraft Seizoen 2: Klik hier Minecraft Seizoen 1: Klik hier Minecraft mini games: Klik hier EnzoKnol Meetings: Klik hier vette peace ✌



PSV
PSV: PUMA Goal of the Month | Our youth is on fire 🔥

The ten best goals of February. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



Nienke Plas
Tummy tuck is niet eens zo’n gek idee, of wel? #351 By Nienke Plas

Het is soms even slikken als dingen veranderen. Want verandering is vaak eng. En in dit geval is het jammer 🤣 MIJN NIEUWE SHOW 🎭 "Postnatale Expressie" is NU te zien in de theaters! Ik speel nog een paar maanden dus zorg dat je je tickets scoort want je wilt met je eigen ogen zien hoe mijn foundation opgaat in zweet. Check hier voor kaartjes bij jou in de buurt en koop NOOIT via andere verkooppartijen dan het theater! Klik hier muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: Tel hoevaak we WAUW” zeggen bij deze home tour bij Villa in DUBAI 😅✌️ #shorts #debell

ABONNEER GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines. *Bevat Geen Samenwerking





PSV
PSV: INSIDE | Intense game in Eindhoven 🥵

An Inside look at PSV - Feyenoord (Eredivisie). ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier





Feyenoord
Highlights Feyenoord V1 - Excelsior | Azerion Vrouwen Eredivisie | 2023-2024

Feyenoord V1 heeft stadgenoot Excelsior in een spannende wedstrijd verslagen. Op Varkenoord eindigde het zaterdagmiddag in 2-1. De Feyenoord-doelpunten werden gemaakt door Jada Conijnenberg en Romée van de Lavoir. ABONNEER ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



Woezel & Pip
De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven allerlei avonturen in en rond het huis.

Woezel & Pip zijn de allerliefste hondjes van de wereld. Ze beleven nieuwe avonturen met onder meer Tante Perenboom, Buurpoes, de Zingende Tulpjes, Molletje en de Wijze Varen.



MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 41

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.



Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn demissionair staatssecretaris Maarten van Ooijen, Tweede Kamerlid VVD Thom van Campen en opvoedkundige Marina van der Wal. Met hen hebben we het over de toename van obesitas in Nederland, over een dierenwelzijnswet en over de week van de lentekriebels.





AFC Ajax
AFC Ajax: Chourak loves to swim and play football 🏊⚽️ | 'As a player, I look up to Berghuis, Mahrez

Nassef Chourak is naast het voetbalveld ook vaak te vinden in het zwembad. Voor de middenvelder is zwemmen een goede manier geworden om zijn hoofd leeg te maken. Vooral tijdens zijn revalidatieperiode was het zwemmen een welkome afwisseling. Wij gingen met de middenvelder mee naar het zwembad en spraken hem uitgebreid over zijn ambities, familie en zijn dromen. #Chourak ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 7

Fenna woont in een zeppelin waar ze met haar buurtbewoners allerlei avonturen beleeft. Zelf zingt ze graag liedjes, knutselt ze, speelt ze spellen en is ze heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen. Er komen gasten langs die vertellen over de meest uiteenlopende onderwerpen.



Het Muizenhuis
Het Muizenhuis: Afl. 1

Mevrouw Roddel wil een artikel over Julia als nieuwe bewoner schrijven. Ze heeft informatie over haar eiland nodig en leent een boek van de moeder van Julia. Als ze het maar niet kwijtraakt.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 63

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.





NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 9

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



AZ Alkmaar
AZ Alkmaar: 𝑶𝒏𝒍𝒚 𝒂 𝒅𝒓𝒂𝒘 𝒊𝒏 𝑹𝒐𝒕𝒕𝒆𝒓𝒅𝒂𝒎.. | Highlights Sparta Rotterdam - AZ

Bekijk hier de hoogtepunten van het duel met Sparta Rotterdam. Scoreverloop: 25. Sugawara 0-1, 74. Verschueren 1-1. Opstelling Sparta Rotterdam: Nick Olij; Said Bakari, Rick Meissen, Mike Eerdhuijzen, Djevencio van der Kust; Jonathan de Guzman (73. Pelle Clement), Arno Verschueren, Joshua Kitolano; Shunsuke Mito (73. Charles-Andreas Brym), Tobias Lauritsen, Koki Saito (90. Tijs Velthuis). Opstelling AZ: Mathew Ryan; Yukinari Sugawara (56. Finn Stam), Wouter Goes, Alexandre Penetra, David Møller Wolfe (84. Mees de Wit); Jordy Clasie, Kristijan Belić (84. Lequincio Zeefuik), Dani de Wit; Sven Mijnans (76. Ernest Poku), Vangelis Pavlidis, Ruben van Bommel (76. Myron van Brederode). ✅ Abonneer je op het YouTube-kanaal van AZ! Klik hier Volg AZ ook via: 📲 Facebook | Klik hier Twitter | Klik hier Instagram | Klik hier TikTok | Klik hier AZ Vrouwen | Klik hier



Feyenoord
Highlights | PSV - Feyenoord | Eredivisie 2023-2024

PSV en Feyenoord maakten er zondag een intense topper van in het Philips Stadion. Na 90 minuten stapten beide teams met een punt van het veld: 2-2. Yankuba Minteh en Santiago Gimenez maakten de Rotterdamse goals. #psvfey Ga voor alle video’s over de wedstrijd tegen PSV naar Feyenoord ONE ➛ Klik hier ▶️ Klik hier Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: Klik hier ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: Klik hier Instagram: Klik hier TikTok: Klik hier Facebook: Klik hier X: Klik hier Threads: Klik hier WhatsApp-kanaal: Klik hier



PSV
PSV: HIGHLIGHTS | Tien punten los 🔝

Highlights of PSV - Feyenoord. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



AFC Ajax
AFC Ajax: Win at home ❌❌❌ | Highlights Ajax - FC Utrecht | Eredivisie

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht gewonnen. Het werd in de Johan Cruijff ArenA 2-0. ►SUBSCRIBE NOW Klik hier US Website: Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier Klik hier