True
Beurs.TV - TV kijken via internet, de beste Beurs tv-programma's bij elkaar ! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

15-05-2024
De nachtzoen
De Nachtzoen: Afl. 39

Op een dag besloot Sam Janse resoluut zijn auto weg te doen, nadat een kreet op een groot bord langs de weg insloeg als een bom. We moeten het leven doorgeven, maar wat is er straks nog over?





Op1
Op1: Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Hilversum.

De formatie: wat staat ons land te wachten? Er lijkt toch echt een rechts kabinet van PVV, VVD, BBB en NSC te komen. We bespreken het met o.a. Eerste Kamerlid voor JA21 Annabel Nanninga, journalist Roderick Veelo, wethouder Onderwijs in Amsterdam Marjolein Moorman en klimaatactivist Hannah Prins. * De formatie: er is een akkoord op hoofdlijnen. De onderhandelaars van PVV, VVD, NSC en BBB zijn het vanmiddag na lang onderhandelen eens geworden over een akkoord op hoofdlijnen. Wat kunnen we verwachten? We bespreken het laatste nieuws met o.a. NRC-journalist Tom-Jan Meeus, hoogleraar Wim Voermans, opiniepeiler Peter Kanne en econoom Arnoud Boot.



Jekels Jacht
Jekels Jacht: Afl. 3

Diederik Jekel stapt in de voetsporen van Caroline Bleeker, een vergeten held uit de Nederlandse wetenschap. Zij maakte de fasecontrastmicroscoop en daarmee heeft ze de wereld veranderd. Dit apparaat maakte bijvoorbeeld ivf mogelijk. Jekel gaat proberen levende cellen te bekijken met een eigengemaakte replica van dit ingewikkelde apparaat.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 88 van Vandaag Inside uit seizoen 5 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 mei, 21:36 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Rechts kabinet in zicht. De formerende partijen in Den Haag zijn eruit. PVV, VVD, NSC en BBB hebben een voorlopig regeerakkoord gesloten dat nu voorgelegd zal worden aan de Tweede Kamerfracties van deze partijen. Kunnen de vier fracties zich vinden in de gemaakte afspraken? En wie is de beoogd premier van een nieuw, extraparlementair kabinet? Het laatste nieuws uit Den Haag, gesprekken met experts over gemaakte afspraken, met kiezers in het land én de duiding van Arjan Noorlander. * Premier Slowakije neergeschoten. Premier Robert Fico is vandaag zwaar gewond bij een aanslag na een vergadering in een provinciestadje.



Planet Earth
Planet Earth: Afl. 4

Een groot deel van onze wereld blijft vrijwel onontdekt, omdat die zich vooral onder water bevindt. De oceaan bedekt twee derde van onze planeet en biedt een thuis aan tachtig procent van al het dierenleven. Toch weten we er weinig van af. De ondiepe zeeën in de tropen zien er paradijselijk uit, maar in werkelijkheid is het een slagveld waar zelfs levensgevaarlijke koraalduivels op hun tellen moeten passen. Niets is wat het lijkt. De wrattige voelsprietvis, de meest opvallende jager van het rif, heeft bijvoorbeeld een hengel op zijn kop. Met het aas dat op een garnaal lijkt, kan hij zijn prooi verleiden en vervolgens doden.



The Rookie
The Rookie

Nolan is gelukkig met Bailey en zijn carrière. Hij en zijn team moeten echter de gevolgen van de recente aanvallen onder ogen zien, voordat alles weer zijn gang kan gaan.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 6

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.



Opgejaagd
Opgejaagd: Afl. 1

In deze documentaire worden een jachtseizoen lang drie vrouwelijke jagers gevolgd die leven voor de jacht. Deze vrouwen laten zien dat je geen testosteron nodig hebt om de trekker over te halen. Ze zijn onbevreesd en ze leven voor het perfecte schot, maar dat heeft ook een keerzijde. Steeds vaker krijgen ze te maken met bedreigingen en vernielingen. Zij zijn niet langer alleen de jager, maar worden zelf ook opgejaagd door tegenstanders. Hoe houden ze zich staande als de jacht op hen wordt geopend? En is hun grote passie alle controverse waard?



Nu te zien
Nu te Zien!: Afl. 18

Artistiek directeur van Amsterdam Museum Margriet Schavemaker bekijkt in het Stedelijk Museum de overzichtstentoonstelling van de pionier van de performancekunst: Marina Abramovic. In de jaren zeventig gebruikte de Servische Abramovic haar eigen lichaam en testte ze de grenzen van haar fysieke en mentale uithoudingsvermogen in haar kunst. Vaak samen met haar partner Ulay, die zij in 1975 in Amsterdam ontmoette. In haar latere solowerk richt zij zich meer op het verkennen van spiritualiteit en de wisselwerking met het publiek.



Het geheim van de Meester
Het geheim van de meester: Afl. 3

Vincent van Gogh schilderde De Amandelbloesem als kraamcadeau voor zijn neefje, enkele maanden voor zijn zelfverkozen dood. Materiaaldeskundigen Joris Dik en Thijs Hagendijk zoeken de juiste pigmenten en duiken in de geschiedenis van de tubeverf. Restaurator Michel van de Laar ontdekt de invloed van Japanse prentkunst op Van Gogh. Voor kunstenaar en onderzoeker Lisa is de lucht een worsteling met de dik aangebrachte verf in vijftig tinten blauw.



PowNed of View
PowNed of View: Afl. 1

Filemon Wesselink onderzoekt (de wereld van) de medicijngroep waarmee tienduizenden Nederlanders gewicht verliezen, maar die niet genoemd mag worden.



Steenrijk, straatarm
Steenrijk, Straatarm

De Belgische zussen Kateryna en Alisa runnen samen een bedrijf in de beauty-business. Kateryna heeft haar eigen salon voor permanente make-up in België. Alisa specialiseert zich in Dubai in botox en fillers. Het gaat de zussen financieel voor de wind en ze genieten van het familieleven, feestjes, massages en natuurlijk veel shoppen. Alleenstaande moeder Saskia en dochter Luna wonen samen met hulphond Cyiara in een flat in Hoogeveen. Saskia wil haar dochter alles geven, maar kan dat helaas niet betalen, ook al zet ze haar eigen wensen aan de kant. Ze moeten rondkomen van een bijstandsuitkering. Met het kleine bedrag dat overblijft, nadat de vaste lasten zijn betaald, is het lastig om elke dag een maaltijd op tafel te zetten. Twee dagen per week bestaat het avondeten dan ook uit boterhammen. Hoe beleven de zussen de krapte van een bijstandsuitkering? Hoe ervaart Luna haar leven als een echte beautyqueen en kan Saskia haar zorgen loslaten en genieten van een leventje waarin alles kan?



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 98

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



Rail away
Rail Away: Afl. 10

Nieuw en nostalgisch treinmaterieel wisselen elkaar af. De eerste route begint in de oostelijke havenstad Aarhus, gelegen aan de Baltische Zee. Per spoor gaat de reis naar de Noordzeekust, niet ver van het Deense surfparadijs Cold Hawaii. Verder aandacht voor een historische treinroute, met materieel uit 1906.



BinnensteBuiten
BinnensteBuiten: Afl. 97

Mariëlle en haar vriend vielen in Leerdam als een blok voor een arbeidershuisje van honderd jaar oud met authentieke details. Na een grote verbouwing is het nu een fijn familiehuis. * Midden in het Schoorlse landschap ligt een biodynamische boerderij met een ambachtelijke zuivelmakerij. Alain Caron is dol op hangop en wil hier alles over weten. * In Oostkapelle ligt de tuin van Hetty, een explosie van kleur waar de tulp centraal staat. Door de Zeeuwse kleigrond is tuinieren wel een uitdaging. * In de Hortus Leiden laat Rogier de unieke symbiose zien tussen plant en mier.



Sophie & Jeroen
Sophie & Jeroen: Afl. 76

Jip van den Toorn zit aan Sophies rechterhand. * De vier formerende partijen nemen vandaag langer de tijd om de puntjes op de i te zetten. De deadline nadert, of wordt die opgeschoven? We praten erover met politiek redacteur Joost Bekendam, spindoctor Julia Wouters en voormalig VVD-minister Uri Rosenthal. * Welk tv-programma maakt kans zichzelf de beste van het jaar te mogen noemen? De jury van de Zilveren Nipkowschijf selecteert drie genomineerden. Angela de Jong en Renate van der Bas onthullen vanavond welke dit zijn. * Sylvie Kreusch treedt op met haar nieuwe nummer Comic Trip en ze neemt een compleet kinderkoor mee.





NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 136

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal.



Lang Leve de Liefde
Lang Leve de Liefde

Joyce en Jordi zijn allebei noorderlingen en qua karakter zitten ze ook in een totaal ander gebied. Aan de date van Jorleen en Mark is bijna alles leuk en die goede vraag laat niet lang op zich wachten.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Fosfaten zijn belangrijk om planten goed te laten groeien. Ook mens en dier hebben fos

Fosfaten zijn belangrijk om planten goed te laten groeien. Ook mens en dier hebben fosfaten nodig. Maar we poepen en plassen de meeste fosfaten weer uit. Nizar gaat op bezoek bij de waterzuivering van Amsterdam. Daar proberen ze om de fosfaten weer terug te winnen. Wesley en Rodney zamelen babypoep in voor de fosfaten.



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 56

Frans Miggelbrink en Willem te Molder gaan in I Love de Achterhoek op zoek naar dingen om te doen tijdens hun pensioen. Deze keer lopen Frans en Willem een dagje mee met pensionado's die in een pretpark werken en steken ze daarna de handen uit de mouwen bij de Voedselbank Oost-Achterhoek.



FORMULA 1
FORMULA 1: Martin Brundle: Racing With Senna and Schumacher | F1 Beyond The Grid Podcast

As a seasoned voice in the world of Formula 1, Martin Brundle offers a unique perspective, reliving tales of his on-track duels with titans like Ayrton Senna and Michael Schumacher. Brundle speaks on driving a whopping 68 F1 racing cars in the past few decades from Fangio's W196 streamliner & Senna's legendary MP4/8 just to name a few. Martin describes in great detail the crash that caused his injuries, how close he came to losing his foot, and what impact that had on the rest of his time in F1. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 116

Komt er een rechts kabinet? Laatste stand van zaken in de formatie * Rechtszaak tegen farmaceut vanwege 'te duur' reumamedicijn Humira



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 97

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



RoddelPraat
RoddelPraat: Dennis Schouten opgenomen & Jan Roos boos op Joost Klein: 'Totale gek'

Dennis Schouten ontbreekt bij de uitzending. Hij is opgenomen in een kliniek in Duitsland. Bardo Ellens is zijn vervanger. Jan Roos is boos op Joost Klein, hij zou zich hebben misdragen op het Eurovisie Songfestival. Zorg dat RoddelPraat kan blijven bestaan en krijg iedere week een exclusieve, fantastische extra uitzending in je mail: Klik hier voor het ek feest: Klik hier volgende week! #roddelpraat #janroos #dennisschouten



Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 98 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 15 mei, 17:48 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Cafe Weltschmerz
Cafe Weltschmerz: FOUTEBOEL S1#03: Boeing in problemen, einde Covid Vaccin, 5G in NL: FouteBoel ont

Disclaimer: Doe altijd je eigen onderzoek als je opzoek bent naar de feiten. Hallo lieve mensen, Dit is alweer de derde aflevering van Foute Boel. Vandaag bespreken we drie onderwerpen: - Boeing 737 Max 9: Dit model kampte met grote problemen, met fatale crashes in 2018 en 2019. Onlangs brak een deurpaneel af tijdens een vlucht. Twee klokkenluiders, Joshua Dean en John Mitch Barnett, die ernstige veiligheidsproblemen aankaartten, zijn onder verdachte omstandigheden overleden. - Astra Zeneca vaccin: Het vaccin is van de markt gehaald na juridische claims vanwege bijwerkingen zoals trombose en hersenbloedingen. Dit veroorzaakte veel imago problemen voor het bedrijf. - 5G in Nederland: Deze zomer wordt de 3,5 GHz frequentie uitgerold, wat nieuwe smart city toepassingen mogelijk maakt. Dit heeft implicaties voor privacy en controle in steden. Bedankt voor het kijken! Vergeet niet te abonneren en het belletje aan te zetten voor updates. Tot volgende week! Presentatie: Doelah - Fouteboel Bezoek Fouteboel op Youtube: Klik hier video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema's. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen. Waardeer je onze video's? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast! Klik hier je onze nieuwsbrief ontvangen in je mailbox? Klik hier je op de hoogte worden gebracht van onze nieuwe video's? Klik hierboven dan op Abonneren!





Tijd voor Max
Tijd voor MAX: Afl. 94

Vanaf 16 mei is de nieuwe Nederlandse film Laatste Ronde, gebaseerd op het boek Ferrara van Bert Wagendorp, in de bioscoop. Bert Wagendorp is samen met Wilfried de Jong, een van hoofdrolspelers, te gast. * Politiek commentator Kees Boonman praat ons bij over D-Day in de formatie. * Willy van der Griendt komt naar aanleiding van haar boek Daten voor gevorderden. * Na het grote succes van From Southeast with Love in 2022 staat Het Concertgebouw Tweede Pinksterdag opnieuw in het teken van Amsterdam Zuidoost. Initiatiefnemer Oriville Breeveld vertelt erover. * Black Harmony en 30 leden van het koor van het conservatorium treden op.



FORMULA 1
FORMULA 1: "If You No Longer Go For a Gap..."

When it came to overtaking and going wheel-to-wheel, nothing and nobody could stand in Ayrton Senna's way. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #Senna30





vThorben
vThorben: Alle Rewards Claimen Van BrawlPass (PLUS)!

Bedankt voor het kijken naar Alle Rewards Claimen Van BrawlPass (PLUS)! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: Klik hier Klik hier









Kwebbelkop
Kwebbelkop: GTA 5 But EVERYTHING Is FREE!

GTA 5 But EVERYTHING Is FREE! 🤑 Thanks for watching my video! Check out my friends: Caylus: Klik hier Crane: Klik hier Klik hier Klik hier love playing GTA 5, if you want to see more RP, make sure to go here: Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Sebastian Vettel Drives Senna's Historic 1993 McLaren MP4/8

In a fitting homage to one of motorsport’s legends, Sebastian Vettel is set to pilot the iconic 1993 McLaren MP4/8, once driven by Ayrton Senna, during a special demonstration at the Emilia Romagna Grand Prix held at Imola For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP



PSV
PSV: TOP-5 | 🖐️ vs. RKC Waalwijk

TOP-5 goals tijdens PSV - RKC Waalwijk ►SUBSCRIBE NOW Klik hier on notifications (Hit the bell!) ►FOLLOW US Twitter: Klik hier Facebook: Klik hier Klik hier Snapchat: Klik hier Klik hier



FORMULA 1
FORMULA 1: What Does Ayrton Senna Mean To You?

For many, he was the greatest. The fastest. The embodiment of what it means to be a racing driver. For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #Senna30



FORMULA 1
FORMULA 1: Touching Some Grass is not Always a Good Idea 😬

George Russell replaced Valtteri Bottas at Mercedes after the 2021 season, but earlier that year the two had a much more hair-raising interaction at Imola! For more F1® videos, visit Klik hier F1®: Klik hier #ImolaGP





MAX Geheugentrainer
MAX Geheugentrainer: Afl. 93

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.



Nederland in beweging
Nederland in Beweging: Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier be

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.





Goedemorgen Nederland
Goedemorgen Nederland: Ochtendshow. Actualiteit met een focus op politiek, economie, veiligheid en N

Te gast zijn hoofdeconoom ING Marieke Blom, directeur van Stichting voor Werkende Ouders Marjet Winsemius en politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther. Met hen gaan we het hebben over kwartaalcijfers arbeidsmarkt en verantwoordingsdag, over de staat van het gezin en over de formatiefinale.





Zin in Zappelin
Zin in Zappelin: Afl. 162

Als je heel veel dingen tegelijk wil doen, dan vergeet je weleens wat. Fenna heeft hier een oplossing voor: Een wat-ga-ik-doen klok. Deze kan je thuis ook knutselen, zo hoef je nooit meer te laat te komen zoals buurvrouw Rian. Was zij eigenlijk wel echt te laat? Kok Pierre heeft een tijdloos recept met wijzers en Fenna zingt het lied Tik Tak.



PatsBoemKledder!
PatsBoemKledder!: Spelprogramma voor kleuters over techniek.

De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er op één van de schilderijen een film over het productieproces van een alledaags voorwerp.



DE BELLiNGA'S
DE BELLiNGA'S: MAMA iS BOOS OP BETS! MEGA RAVAGE iN ONS HUiS 😳 | Bellinga Vlog #3156

Video bevat samenwerking met @jabadooproductions Voor Info Klik hier @dutchfilmworks #debellingasfilm3 #pretparkopstelten #bellingafilm LUXY FiLMT HAAR EiGEN UiTPAK ViDEO ( te schattig!!! 😍) | Luxy Bellinga #38 Klik hier GRATIS OP ONZE KANALEN! ► Klik hier or Klik hier BELLiNGA'S SHORTS Klik hier KANALEN: (upload als uitkomt) Luan Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier Bellinga: Klik hier VOOR iEDEREEN 🎄🌟 - De Bellinga’s [OFFiCiAL MUSiC ViDEO] Klik hier “EEN DAGJE RUILEN ” - Lucilla Bellinga met Testpiet Klik hier & 200K FiLM BEHAALD 🤩 |“VAKANTiE OP STELTEN” Klik hier " 1000 ZONNESTRALEN " Klik hier " ZOMERVAKANTIE " De Bellinga's Klik hier “IJSJES" - Lucilla Bellinga Klik hier “ZWAARTEKRACHT” - Luan Bellinga Klik hier De Bellinga's " Vakantie Op Stelten". #BELLINGAFILM Klik hier Op Stelten Film: Klik hier OP STELTEN" De Bellinga's Klik hier “FIËSTA” - De Bellinga’s Klik hier “DANSEN” - Luan Bellinga Klik hier - Lucilla Bellinga Klik hier KERSTMiS ( als we samen zijn) - De Bellinga’s Klik hier MiJN ALLERBESTE VRiEND - Lucilla Bellinga & KADO Klik hier HET VERGETEN PIETJE - Luan Bellinga, Coole Piet & Danspiet Klik hier - Luan Bellinga Klik hier SAMEN DE WERELD AAN Klik hier iK KAN NiET WACHTEN -Lucilla Bellinga Klik hier PANIEK OP HET KASTEEL Luan Belllinga Klik hier VRiENDENBOEKJE Klik hier ONS BELLiNGA BOEK ( best seller!) Klik hier BEKIJK HiER "LUCKY LUAN” (de serie) Klik hier COWBOY (Vet Geweldig) - Luan Bellinga Klik hier VAN SiNT - Luan Bellinga & Coole Piet Klik hier OMHOOG - Luan Bellinga Klik hier nov13 1e vlog: Klik hier JAARMOViES 2015 tm 2023 Klik hier PostAdres: De Bellinga's van FamilieVloggers.nl Rolderdiep 18 8032 TM Zwolle Nederland Daniel@Bellinga.TV Fara & Daniel maken al 10j lang dagelijks vlogs. Het word dus niet "special gemaakt voor kids", maar voor ons zelf, herinneringen te kunnen opslaan voor ons en de kinderen voor later. En is niet bewust voor boven de 18 jaar en ouder gemaakt. Al onze videos voldoen volledig aan de Youtube Family and Childproof guidelines.



NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 135

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 97

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.



Ziggo Sport voetbal
GIR - VIL 8min

Van dit programma is geen informatie beschikbaar



Ziggo Sport voetbal
GIR - VIL 2min

Van dit programma is geen informatie beschikbaar